2777
2789
عنوان

اونقد دیشب گفتید عکس بگیر گرفتم بیاید ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 11012 بازدید | 230 پست
یکی تو اشنامون دماغ داشت چ دماغی ولی اعتماد بنفسش انقد زیاد بودا بعد که عروسی کرد دماعو عمل کرد خوشگ ...

میدونم خودم اینقد زشت تر از خودم میبینم تو اینستا فعالیت میکنن بعد من روم نمیشه برم ارایشگاه یا باشگاه ک دختر خوشگلا هستن

چتری نمیشه پایین شهرم شوهرم نمیزاره اونجوری برم بیرن۸

خب میری بیرون چتری هات نریز بیرون سنجاق بزن.یه کم از فاز غم و ناامیدی بیا بیرون

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب میری بیرون چتری هات نریز بیرون سنجاق بزن.یه کم از فاز غم و ناامیدی بیا بیرون

بابا دوست دارم بیرون بین این همه دختر منم خوشگل باشم خب وگرنه تو خونه چ اهمیتی داره

نمیخواد چتری بزنی اگر نمیخوای ویو کن یا فر کن یا با شونه دم باریک پفش کن بزن اینترنت 

موهات میتونی خو یه رنگ ساده کنی از سیاهی در بیاد تو خونه 

زیتونی قهوه ای چیزی

زبرترم میشه

مژه هم بتونی بکاری نصف راه رفتی 

بعدم موهات محکممم نبند پشتش شل ببند جلوش باز بذار جلوش نبر تو پشت اگرم راحتی ک کلا باز بذار اتو بکش 

تا دماغم اینقد بزرگه لب هام رو بزرگ کنم چی بشه زشت تر میشم

خب خودت میدونی خوبی دیگه 

تا حالا موهاتو فر کردی بنظرم بیاد فر ریز مثل سبم تلفن😂😂بریزی یه طرفه یا دو طرف 

امتحان کن مدل موی چتری پرپشت ن کم پشت خب یه لایه فک کنم بیاد با نرم افزار تغییر عکس امتحان کن  بعد انجام بده

موهاتو اگر بتونی دو طرف بریزی به چهرت حالت کشیده میده حتی اگرم تپلی موندی حس میکنم این مدل میاد

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بابا دوست دارم بیرون بین این همه دختر منم خوشگل باشم خب وگرنه تو خونه چ اهمیتی داره

اونم اگه هی به خودت ناامیدی ندی میتونی راهش رو پیداکنی.حالا مگه همه چتریاشون بیرون نیست زشتن؟ فکر کنم موی حالت دار یا فر هم بهت بیاد.تو ورزش کن و لاغر شو کلی انگیزه میگیری .استایلت رو پیدا کن.خودت باید بخوای بجای ناامیدی

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

کلا این مدلا رو دوست نداری با گیره مو رنگی موهاتو قشنگ کن دوستم بیس چهرش مثل شماست و تپلیه و بنظرم بهش میاد خیلی  

موهاش بلنده دم اسبی میبنده ولی چون شال میندازه و همیشه یه گیره هم میزنه به موهاش بغل سرش بامزه میشه 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

من ندیدم اسی

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

زشت نیستی 

بانمکی اتفاقا 

فقط حس کردم پوستت خوب نیست 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 
2810