2777
2789
عنوان

رشته تجربی راحت تره یا انسانی

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 25 پست

هیچکدام

فقط ریاضی 😅😅

ولی بدون شوخی ، به نظرم اگه علاقه داشته باشی دیگه سختی مهم نیست 

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگر این فکرته که فقط مدرک بگیری حوصله درس نداری بنظرم وقتتو با درس خواندن الکی حروم نکن برو رش ...

نه از رشته های هنری بدم میاد

تو همر اصلا استعداد ندارم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

هیچکدامفقط ریاضی 😅😅ولی بدون شوخی ، به نظرم اگه علاقه داشته باشی دیگه سختی مهم نیست

من این مهمه برام که وقت ازاد داشته باشم

ولی یکی میکه انسانی درساش بیشترن یکی میکه تجربی

2805
من این مهمه برام که وقت ازاد داشته باشمولی یکی میکه انسانی درساش بیشترن یکی میکه تجربی

فکرکنم انسانی وقت آزاد بیشتری داشته باشه ولی توی مدرسه هم تجربی ها و هم انسانی ها رو میبینم ، هردو تحت فشارن😶

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
😂😂پس انسانی اسونترهولی توی پیجای اینستا همه میگن انسانی سخت ترین رشتس این باعث سده بترسم😩

عزیزم کدوم پیج همیچین دروغی رو به بچه ها رواج میده؟😂🔪فقط آیدی بده جهت ریپورت و بلاک و شد و بن کردن پیجش

کنکور تجربی یعنی جمعیت همه رشته های انسانی و ریاضی و هنر و زبان 

امضای من رو خوندی ؟ از منی ک شاید تجربه ام توی رشته ها بیشتر باشه بهت نصیحت شمایی که میخوای وقت آزاد هم داشته باشی سمت تجربی نیا و به خودت ظلم نکن 

من داشتم دوستانی ک هنوز درگیر دیپلمشونن و نتونستن از رشته تجربی دیپلمشون رو بگیرن 

و این یک واقعیته که درسی مثل دینی و تاریخ و ...میشه شب امتحان پاس کرد 

ولی دروس تجربی رو باتوجه به نهایی شدن و رقابت کنکورش نمیشه 

من مدرسه نمونه فرهنگ قبول شدم (نمونه رشته انسانی )و ریاضی تیزهوشان 

ولی چون تجربی میخواستم و تجربی مدرسه خوب نیوورده بودم مدرسه عادی تجربی انتخاب کردم 

رشته تجربی مساوی با گذرون عمر جلوی چشمت و وابستگی شدید به رشته های تاپش(فرهنگیان بخش اعظمش از انسانی پر میشه / بازار کار دست انسانیه اینایی ک میگن تجربی رشته هاش بیشتره میدونی یعنی چی؟یعنی مثلا رادیو /فیزیوتراپی وتنهایی سنجی و ...)

و تجربی یعنی همه درس هارو ۴۰ بزنی و معدل ۱۸ تقریبا هیچی‌قبول نمیشی 

تجربی سیاه لشکر نداره

همه اونایی ک رفتن ۲۰ خالص نهم بودن و به عشق زیست 

ولی زیست علوم نبود ...😂

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره و اطلاعاتم به دردت خورده باشه🩷🌸

دانشجوی کنکوری🌱✨ به دنبال رفیق درسی میگردم منو توی تاپیکایی با جو کنکور تگ کنید خوشحال میشم ممنونم 🥺🙏🏻تیکر ترمیم امتحان نهاییه😐💔
عزیزم کدوم پیج همیچین دروغی رو به بچه ها رواج میده؟😂🔪فقط آیدی بده جهت ریپورت و بلاک و شد و بن کردن ...

خود پیج که نه کامنتا😂

عزیزم کدوم پیج همیچین دروغی رو به بچه ها رواج میده؟😂🔪فقط آیدی بده جهت ریپورت و بلاک و شد و بن کردن ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی های قشنگت😘

پس انسانی راحت تره؟

مرسی عزیزم بابت راهنمایی های قشنگت😘پس انسانی راحت تره؟

با اطمینان 🌹

دانشجوی کنکوری🌱✨ به دنبال رفیق درسی میگردم منو توی تاپیکایی با جو کنکور تگ کنید خوشحال میشم ممنونم 🥺🙏🏻تیکر ترمیم امتحان نهاییه😐💔