2777
2789
عنوان

رشته تجربی راحت تره یا انسانی

112 بازدید | 25 پست

علاقه رو بیخیال به جز علاقه کدوم یکی راحت تره و حجم درساش کمتره

و وقت آزاد تری داریم؟

میشه راهنماییم کنید

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

هم بستگی به علاقت نصبت به درس های زیست و فیزیک اینا هم اینکه اگر حفظیات بهتر فقط برو انسانی ولی اگر درسهای مثل ریاضی وفیزیکتم خوبه میتونی بری تجربی چون انتخاب رشته واسه کنکور دستت بازتر تنوع رشته های دانشگاهیش بیشتر

من که ریاضیم.دوستم یه آدم گشاده و میگه انسانی آسونه تازه ما تیزهوشانیم و مکملم داریم

اخه همه میگن از تجربی سخت تره😩

هم بستگی به علاقت نصبت به درس های زیست و فیزیک اینا هم اینکه اگر حفظیات بهتر فقط برو انسانی ولی اگر ...

من یه رشته ایی میخوام برم که وقت ازادتری داشته باشم کدومو برم

از تجربی فقط به زیست علاقه دارم

انسانی هیچکدوم😂ولی اگه بخونمش باد میگیرم

نمیدونم کدومو برم

انسانی 

عربی رو میشه شب امتحان پاس کرد با ۱۷_۱۹

ولی فیزیک رو هیچ وقت نمیتونی شب امتحان ۷ بگیری ک تک ماده کنی 😂 یا همینطور زیست 

این حقیقته 

ولی خب خیلی ها دوس دارن خودشون رو پشت جمله هر رشته ای سختی های خودشو داره قائم کنن

ولی بهتره اینطور بگم که خیلی از رشته ها سختی بیشتری نسبت به بقیه دارن و این قابل انکار نیست 🥰 

دانشجوی کنکوری🌱✨ به دنبال رفیق درسی میگردم منو توی تاپیکایی با جو کنکور تگ کنید خوشحال میشم ممنونم 🥺🙏🏻تیکر ترمیم امتحان نهاییه😐💔

عزیزم اگر این فکرته که فقط مدرک بگیری حوصله درس نداری بنظرم وقتتو با درس خواندن الکی حروم نکن برو رشته های هنری مثلا یه رشته ای در شاخه آرایشگری یا فنی حرفه ای برو طراحی دوخت ایناها که بعد ها بری سمت کارهای آزاد این دورو زمونه مهم ترین مسئله پول درآوردن لااقل واسه آینده هم خوبه واست

انسانی عربی رو میشه شب امتحان پاس کرد با ۱۷_۱۹ولی فیزیک رو هیچ وقت نمیتونی شب امتحان ۷ بگیری ک تک ما ...

😂😂

پس انسانی اسونتره

ولی توی پیجای اینستا همه میگن انسانی سخت ترین رشتس این باعث سده بترسم😩

2810