2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژوپینگ واقعا رنگش نمیره؟

من فقط واسه مهمونی عروسی میخواهم .واسه همین تا پانزده سال رنگش نرفته .ولی گرونه .مثلا یک ست کامل خوشگل انگشتر دستبند گوشواره گردنبند تازه برند یک میلیون

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

خیلی خوبه من یه دستبندش خریدم ۳۵۰ 

مادرشوهرم فکر کرد طلاس . منم لو ندادم . دختر خاله شوهرمم دید اونم نفهمید کلی هم حسادت کرد 🤣

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
خیلی خوبه من یه دستبندش خریدم ۳۵۰ مادرشوهرم فکر کرد طلاس . منم لو ندادم . دختر خاله شوهرمم دید اونم ...

من گفتم بدله .به خاله ام گفتم .چون نداره طلا بخره ..طلا روس بود .نمیندازم دستم .

من گفتم بدله .به خاله ام گفتم .چون نداره طلا بخره ..طلا روس بود .نمیندازم دستم .

منم ب مادر شوهرم گفتم بدل .بعد اومد گفت واقعا بدله؟ اصلا با طلا مو نمیزنه بعد شوهرم دیوانه برگشت گفت زن من مگه بدل میندازه ؟ طلاس🤣🤣

دختر خاله ش اخه خیلی حسوده . بعد خیلی هم دقت میکنن یچی جدید بخری چشم در میارن .بخاطر اون نگفتم بدله

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
آن لاینم اگه ژوپینگ نباشه چی!

من بلدم .

برنجی  و مسی طرح و جنسش و رنگش اصلاا معلومه .

ژوپینگ براق  لایه اب طلاش زیاده 

من اکسسوری شبیه ژوپینگ را هم بلدم .میفهمم قشنگ .

یعنی با سلام چند تا جنس تقلبی و گرون با مارک ژوپینگ گذاشته .در حالی که برنجیه و قیمتش نصف قیمتیه که گذاشته