2777
2789

اصلا نگید نذارک دارم میترکم 

من بچه دوممو خداخواست حالا هراتفاقی افتادباردارشدم شوهرم خیلی تلاش کرد سقط کنم ولی من نکردمو الان شده جون دوتامون 

اماخانوادش فقط میگن ک بچه دوم میخواستید چکارنباید میذاشتید گیرتون بیادواین حرفها هربارمیبیننمون میگن 

الان تولد بچمه دلم میخوادیه متنی استوری کنم ک بزنم تودهنشون 

مامانی از وقتی پاتو تو این دنیا گذاشتی زندگیمون خیلی شیرینتر شد و از این حرفا

با گذاشتن عکسش

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چقدر بیشعور و نفهمن تولد بگیر اونارو دعوت نکنی بنظرم خیلی بهتره اونا هیچ ارزشی ندارن الان وضعیت بزاری بقیه هم میبینن درست نیست بقیه بیشتر از این از زندگی شخصی شما باخبر بشن  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانی از وقتی پاتو تو این دنیا گذاشتی زندگیمون خیلی شیرینتر شد و از این حرفابا گذاشتن عکسش

مشکل اینه ک ما همیشه مشکلاتی داشتیم اما اونا الان فهمیدن و نمیتونم این متن وبذارم😄

عجب موجوداتی ان

همه خانواده شوهرا دوس دارن از پسرشون نوه داشته باشن،اینا چ عجیبن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
چقدر بیشعور و نفهمن تولد بگیر اونارو دعوت نکنی بنظرم خیلی بهتره اونا هیچ ارزشی ندارن الان وضعیت بزار ...

براثریه جریانی ک همه میدونستن من ظلم بهم شده وگناهی ندارم یکیشون زنگ زدبهم بستم ب فحش منم حرفی نزدم بقیشونم زنگ زدن ک آره اون لحظه ناراحت بوده حالا توبهش زنگ بزن منم گفتم چشم بشینه تازنگ بزنم فقط واگذارش کردم ب خدا

الان دیگه قطع ارتباطم

اینااصلا فقط دختروبچه دخترشون

هیچی ننویس برا خودت چشم زدن و غیبت نخر

از من گفتن

بیخیال باش

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
خیلی دارم میسوزم ازدستشون

باشه میفهمم

ولی بازم بیخیال

سری ک درد نمیکنه دستمال نمیبندن

براثریه جریانی ک همه میدونستن من ظلم بهم شده وگناهی ندارم یکیشون زنگ زدبهم بستم ب فحش منم حرفی نزدم ...

اینا اصلا لیاقت فحش خوردنم ندارن همین قطع رابطه که کردی دارن میسوزن