2777
2789
عنوان

وقتی پریودین😛

115 بازدید | 9 پست

منظورم پریودی های بده نه اینایی که شدن و نشدنشون یه حالته همسرتون انتظار غذا و رسیدگی خوب داره؟همش رو هم نمیگم مثلا ۱ وعده ۲ وعده اول حداقل من ظهر شدم حالم اصلا خوب نیست زنگ زدم گفتم یه چی برا شام بیار گفت باشه ولی احساس میکنم ته دلش راضی نیست شایدم فقط احساس میکنم...البته خدایی رسیدگی رو میکنه مثلا دمنوش درست میکنه یا حالم خیلی بد باشه میگه پاشو بریم مسکن یا سرم بزن بگید ببینم شوهر های شما چجورین 

شوهر من میگه ده روز قبل پریود میگی با من کاری نداشتته باعث رو اعصابم نرو دارم میشم هفت روزم خودت بعدشم میگی هنوز تحت تاثیرم دو روز تو ماه خوش اخلاقی

بیشتر اخلاقم رومخشه 🤣

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن تنها پریودی وقتایی ک حال ندارم زنگ میزنم میگم نمیتونم اشپزی کنم خودش یه چی میاره،پریودم باشم شده گاهی خودش شام درست کرده از یه طرفم ب من چای نبات داده ک خوب شم😅

میمونی مااااات😵‍💫...یه اعتماد همه چیتو میگاااد...

از سه روز مونده به شروع تا چهار روز اول  دیگه تقریبا دست به سیاه و سفید نمیزنم  همه کارا با همسرم با اینکه دوتا بچه دارم 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.