2777
2789
خیلی دردناکهولی خانواده من کلا فکنم مشکل روانی دارن

نمیخوام فحش بدم ولی مثلا من مامانم با بابام قهر کرده بود خونه گرفته بود بعد دیروز بابام اومد مدرسشون مامانم نیوردش خونه 

ما رفتیم خونه مامانم

بابام اومد شیشه رو شکوند . مامانمم مجبور کرد که بگه دسشویی دارم بزارید بیام داخل

بچه ها نخندینااا🥲🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم ک کسی ک واقعا قصدش این باشه دنبال ذلداری نیس چون براش اخر خطه من خودم تجربه کردم..انقد حالت بد ...

میتونم بپرسم چرا انقدر حالت بد شد که اینکارو کردی؟😔💔

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
نه سرکارم نمیزارن برم۱۷سالمه

از نظر مالی چطورین؟

مثلا خانوادهوات چه کاری میکنن باهات که میگی سمی ان؟

چه توقعاتی ازت دارن؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

اخه مشکلم همیشگیه. فقط از خانوادم دور بشم درست میشه

اگر کنکور ندادی 

باید بشینی درس بخونی تا یک دانشگاه خوب یه شهر دیگه قبول بشی دور بشی یک مدت 

سنت رو دیدم 

سنت کمه این حالات طبیعیه تو این سن 

برای همه ی ما پیش اومده 

سنت بره بالا میفهمی خانوادت بخاطر خیر و صلاح خودت عمل کردند

خودکشی راه درمان نیست ممکنع فلجم بشیم ولی واقعا به تهش رسیدم اگ مطمئن بودم فلج نمیشم میمیرم خودکشی م ...

تازه ممکن بلاهای بدتر سرت بیاید اگه خودکشی کنی 

کالیگولا شده یه هیولا 
از نظر مالی چطورین؟مثلا خانوادهوات چه کاری میکنن باهات که میگی سمی ان؟چه توقعاتی ازت دارن؟

توقع دارن بشینم تو خونه هیج جا نرم

توقع دارن دعواشون میشه بشیم به حرفاشون گوش بدم

نمیزارن درس بخونم یادمع پارسال امتحان نوبت دوم داشتم ایناهم که هروز دعوا میکنن نزاشتن که درس بخونم بابام میومد تو اتاقم داد میزد میگفت دعوای من مهم تره یا درست بعدم نمرم بد شد مسخره م کرد

بعدشم اصلا حق انتخاب ندارم

یادمه تا ۱۴سالگیم شب ادراری داشتم همش میگفتن از ۶ب بعد اب نخور

حاصر نبودن ببرنم دکتر

کلا همیشه همین بود از بچگی نمیزاشتن از ۶ به بعد اب بخورم

بچه ها نخندینااا🥲🖤

منتظری بگیم خودته نکش  خب بکش فکر کردی اون دنیا  فرشته   ها برات جشن  و تخت پادشاهی  گرفتن نه عزیزم  جر واجرت میکنن تا ابد به گه خوردن میفتی   روزی هزار مرتبه  ارزو میکنی  بیای  اینجا  ب بدترین شکل  عذاب  شی ولی  اونجا نباشییی

اللهم عجل لولیک الفرج
توقع دارن بشینم تو خونه هیج جا نرمتوقع دارن دعواشون میشه بشیم به حرفاشون گوش بدمنمیزارن درس بخونم یا ...

ناراحت نشیا ولی اینم یه توصیه ی درمانیه. .... تک فرزندی؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

هر بلایی بگی سرم اومده دختر...

خب بعدش چی شد؟ چجوری راهتو پیدا کردی؟

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم