2777
2789

افسردگی دارم و حالم خرابه 

همش بی دلیل یا با دلیل گریه میکنم 

کسی درمان شده؟ پیش چه پزشکی رفتین و دارو چی گرفتین؟ 

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره چرا درمان نشه 

البته خودشون خواستن و شده 

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم و کم نمیارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی خیلی خوب به دارو جواب می ده. ولی تجربه هاش شخصیه. شما باید داروهای خودت رو با دوزی که لازم داری بگیری. خیلی زود خوب می شی و دکتر دارو رو کم کم قطع می کنه. پیش روانپزشک برو. متخصص اعصاب و روان.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
بلع بلع فقط دارو خوبم کرد تاااامام

میشه منو راهنمایی کنی 

پیش چه دکتری رفتی؟ 

الان دیگه میتونی شاد زندگی کنی؟ 

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مراجعه به روانشناس اولویت داره، اگر دارو لازم باشه روانشناس ارجاع می ده به روانپزشک و زیر نظر روانپزشک داروهای مناسبتون رو مصرف می کنید و رواندرمانی رو هم با روانشناس پیش می برید.

طول مدت درمان بستگی به شرایط خودتون داره ولی مهمه که روند رواندرمانی و دارودرمانی رو تا وقتی درمانگر و پزشکتون صلاح می دونن ادامه بدین، انتخاب روانشناس و روانپزشک هم خیلی مهمه، انشاءالله زودتر بهبود پیدا می کنید.🌹

2810