2777
2789

افسردگی دارم و حالم خرابه 

همش بی دلیل یا با دلیل گریه میکنم 

کسی درمان شده؟ پیش چه پزشکی رفتین و دارو چی گرفتین؟ 

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره چرا درمان نشه 

البته خودشون خواستن و شده 

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم و کم نمیارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افسردگی خیلی خوب به دارو جواب می ده. ولی تجربه هاش شخصیه. شما باید داروهای خودت رو با دوزی که لازم داری بگیری. خیلی زود خوب می شی و دکتر دارو رو کم کم قطع می کنه. پیش روانپزشک برو. متخصص اعصاب و روان.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
بلع بلع فقط دارو خوبم کرد تاااامام

میشه منو راهنمایی کنی 

پیش چه دکتری رفتی؟ 

الان دیگه میتونی شاد زندگی کنی؟ 

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مراجعه به روانشناس اولویت داره، اگر دارو لازم باشه روانشناس ارجاع می ده به روانپزشک و زیر نظر روانپزشک داروهای مناسبتون رو مصرف می کنید و رواندرمانی رو هم با روانشناس پیش می برید.

طول مدت درمان بستگی به شرایط خودتون داره ولی مهمه که روند رواندرمانی و دارودرمانی رو تا وقتی درمانگر و پزشکتون صلاح می دونن ادامه بدین، انتخاب روانشناس و روانپزشک هم خیلی مهمه، انشاءالله زودتر بهبود پیدا می کنید.🌹

2810