2777
2789
عنوان

پسرمو دوسش ندارم نمیخامش

247 بازدید | 20 پست

من ی پسر ۶ ساله دارم ک از روزی ک بدنیا اومد مریض بود و فشارها و سختیای خیلی زیادی براش کشیدم تا الان ب اینجا برسه بعد زایمان افسردگی گرفتم ولی اهمیت ندادمو همه چیم شد پسرم.الان روز ب روز پرخاشگرتر ولجباز ترمیشه همه ازش فرار میکنن دیگ توان نگه داریشو ندارم کم آوردم اونقد عصبی میشم بعضا وخودمو کنترل میکنم ک اگ کنترل نکنم جونشم شاید بگیرم

خسته شدم از اینهمه فشار

چکار کنم

😑😑😑بیچاره بچه خودش نیومده که شما آوردیش

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشاوره برید

تو خونه یه پرنده یا حیوون خونگی نگه دارید گربه خوبه ولی سگ نباشه

من آدم عجیبی ام، مثل خودم یعنی ندیدم تاحالا. دوتا ورژن از خودمو معرفی میکنم. ورژن اول، نوع نوجوان دهه هشتادی و شاداب و هیجانیِ منه، عاشق آهنگای سلناگومزه، اوتاکوعه، رمان فانتزی نویس و گرافیسته، زبان انگلیسی کار کرده، یکم انیماتور بوده، یوتیوبگردی میکنه، تخیلاتش و کاراکتراش براش زنده ان، ذوق ذوقی و عاشق گوگولیجاته 🥰 پایه رقص و بیرونگردی و شهربازیه 😁 تکواندوکار بوده و... | ورژن دوم من، نوع بالغ و عاقله یه زن مذهبی و خونسرد که طلبه است، ازدواج کرده و مامان شده، چادریه، در مواجهه با مسائل عاقلانه تصمیم میگیره، کتاب خونده و مطالعه فلسفی داشته و سخنرانی گوش میده و دوره های مخصوص شرکت میکنه و جلسات اخلاق داره، عاشق شهدا بوده، عاشق مشهد و کربلاست و... | و من همه ی اینها هستم 😊 شاید خیلی های دیگه مثل من باشن و نتونن خودشونو خوب بشناسن. اما به نظر من ، ما باید همه جنبه های خودمونو درک کنیم و بپذیریم تا به آرامش برسیم 🌷 اتفاقا شاید دنیای بدون مذهب ترسناک باشه یا دنیای بدون رنگ و آهنگ، خشک و نچسب... من جفت شخصیتامو دوست دارم 🙃❤️
😑😑😑بیچاره بچه خودش نیومده که شما آوردیش

حرف شما متین 

ایشونم انسانه خسته میشه کم آورده 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
حرف شما متین ایشونم انسانه خسته میشه کم آورده

خب وقتی خسته شده نباید بگه که نمیخوامش...

باید سعی کنه اوضاع بهتر بشه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

هم خودت هم پسرت برین روانشناس تو اروم باشی اونم اروم میشه من یمدته خیلی بهم ریخته بودم پسرمم خیلی اذیت میکرد دقت کردم خودم که ارومم پسرمم ارومه دیگه سعی میکنم رعایت کنم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
تاثیر داره ینی؟

آره روایت داریم پرنده نگه دارید که اجنه به جای اذیت کردن بچه به حیوون مشغول بشن

من آدم عجیبی ام، مثل خودم یعنی ندیدم تاحالا. دوتا ورژن از خودمو معرفی میکنم. ورژن اول، نوع نوجوان دهه هشتادی و شاداب و هیجانیِ منه، عاشق آهنگای سلناگومزه، اوتاکوعه، رمان فانتزی نویس و گرافیسته، زبان انگلیسی کار کرده، یکم انیماتور بوده، یوتیوبگردی میکنه، تخیلاتش و کاراکتراش براش زنده ان، ذوق ذوقی و عاشق گوگولیجاته 🥰 پایه رقص و بیرونگردی و شهربازیه 😁 تکواندوکار بوده و... | ورژن دوم من، نوع بالغ و عاقله یه زن مذهبی و خونسرد که طلبه است، ازدواج کرده و مامان شده، چادریه، در مواجهه با مسائل عاقلانه تصمیم میگیره، کتاب خونده و مطالعه فلسفی داشته و سخنرانی گوش میده و دوره های مخصوص شرکت میکنه و جلسات اخلاق داره، عاشق شهدا بوده، عاشق مشهد و کربلاست و... | و من همه ی اینها هستم 😊 شاید خیلی های دیگه مثل من باشن و نتونن خودشونو خوب بشناسن. اما به نظر من ، ما باید همه جنبه های خودمونو درک کنیم و بپذیریم تا به آرامش برسیم 🌷 اتفاقا شاید دنیای بدون مذهب ترسناک باشه یا دنیای بدون رنگ و آهنگ، خشک و نچسب... من جفت شخصیتامو دوست دارم 🙃❤️
2810