دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم اینجوری میشم شمارو نمیدونم ولی من دیر به دیر میرم حموم اینجوری میشم هروقت اینجوری شدی برو حموم اب داغ رو باز کن بزار حموم پر از بخار بشه بعد با لیف و صابون بیوفت به جون پوستت از حموم اومدی یه کرم مرطوب کننده بزن از همین ۵۰ تومنیا که خیلی تو خرج نیوفتی حتی کرم دست و صورت هم میشه خوب میشه
یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم پرولاکتین و تسترون گاهی وقتا میره بالا ویتامین c/zinkمنیزیم و اهن هم پایین ریزش مو دارم و پوستم جوش لک جای جوش هم داره 10کیلو هم وزن کم دارم ارتودنسی و عمل بینی و لیزر و فشیال هم تازگی انجام دادم اگه توی تاپیک درمان مشکلات بود خوش حال میشم تگم کنید
عزیزم ایشون پوستش حساسه ک اینجوری شدهممکنه حتی حساسیت باشه این حرکتی ک شما میگی رو بزنه غلفتی پوستش ...
عزيزم پوست منم حساسه من یه حموم میرم زیر چشمم بامجون در میاد بی لیل من یه کرم غریب بزنم قرمز میشم همش پوست پوست میشم کل بدنم خشکه دکتر پوست هم فقط بهم میگه صابون نزن سس نخور فلفل نخور.... به صابون حساسیت دارم همش خشکی میزنم اینکارو میکنم هیچی نمیشه من گفتم بیوفت به جون پوستت منظور این نبود که پوستو بکن منظورم این بود قشنگ بشور حتی میتونه با شامپو بن و لیف توری بشوره اگر مثل من اگه پوسش حساسه من خودم اینجوری میشم