2777
2789
عنوان

پوسته میشه صورتم

199 بازدید | 16 پست

بچه ها صورتم پوسته پوسته میشه روی دماغم دور دهنم نمیشه کرم بزنم نزنم هم معلومه  ی چیزی بگید خونگی باشه پول ندارم برم بخرم ابرسان اینام پول ندارم هی کرم خونگی میزنم ی چیزی بگید خونگی باشه ن از مغازه چون پول ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منم اینجوری میشم شمارو نمیدونم ولی من دیر به دیر میرم حموم اینجوری میشم هروقت اینجوری شدی برو حموم اب داغ رو باز کن بزار حموم پر از بخار بشه بعد با لیف و صابون بیوفت به جون پوستت از حموم اومدی یه کرم مرطوب کننده بزن از همین ۵۰ تومنیا که خیلی تو خرج نیوفتی حتی کرم دست و صورت هم میشه خوب میشه

یخ خیااار استفاده کن 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم پرولاکتین و تسترون گاهی وقتا میره بالا ویتامین c/zinkمنیزیم و اهن هم پایین ریزش مو دارم و پوستم جوش لک جای جوش هم داره 10کیلو هم وزن کم دارم ارتودنسی و عمل بینی و لیزر و فشیال هم تازگی انجام دادم اگه توی تاپیک درمان مشکلات بود خوش حال میشم تگم کنید 
منم اینجوری میشم شمارو نمیدونم ولی من دیر به دیر میرم حموم اینجوری میشم هروقت اینجوری شدی برو حموم ا ...

عزیزم ایشون پوستش حساسه ک اینجوری شده

ممکنه حتی حساسیت باشه این حرکتی ک شما میگی رو بزنه غلفتی پوستش کنده میشه

لک میوفته

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
عزيزم پوست منم حساسه من یه کرم غریب بزنم قرمز میشم به صابون حساسیت دارم همش خشکی میزنم اینکارو میکن ...

Phصابون اصلا مناسب پوست نیست

دقیقا دلیل اصلی خشکی پوست همین صابونه

اصلا نباید صابون یا شامپو بچه بزنی ب صورتت

شوینده های صورت اونقدر گزون نیستن

ایرانیاش همین۱۰۰-۱۰۰وخوردی هستن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
عزیزم ایشون پوستش حساسه ک اینجوری شدهممکنه حتی حساسیت باشه این حرکتی ک شما میگی رو بزنه غلفتی پوستش ...

عزيزم پوست منم حساسه من یه حموم میرم زیر چشمم بامجون در میاد بی لیل من یه کرم غریب بزنم قرمز میشم همش پوست پوست میشم کل بدنم خشکه دکتر پوست هم فقط بهم میگه صابون نزن سس نخور فلفل نخور.... به صابون حساسیت دارم همش خشکی میزنم  اینکارو میکنم هیچی نمیشه من گفتم بیوفت به جون پوستت منظور این نبود که پوستو بکن منظورم این بود قشنگ بشور حتی میتونه با شامپو بن و لیف توری بشوره اگر مثل من اگه پوسش حساسه من خودم اینجوری میشم

2810