2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا معلمون اینو گفت هرجا نداری که دستگاه عصبی داره قطعا جانوره😐

خب درسته فکر کنم چون انسان و حیوونا دستگاه عصبی دارن گیاه و درخت دستگاه عصبی ندارن انسان که جانور نیست ولی حیوون جانوره

خود جانوران هم دو دسته بی مهر مهر دار که مهر دار ها شامل خزندگان پرندگان پستانداران ماهی دوزیستان بی ...

الان اینو به من بگو 

هرجانداری که دستگاه عصبی داره قطعا جانوره 

اینو نمیفهممممم

الان اینو به من بگو هرجانداری که دستگاه عصبی داره قطعا جانوره اینو نمیفهممممم

برعکس درسته 

همه جانور هستن 

اما اونایی که ساختار عصبی دارن جاندارن 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم پرولاکتین و تسترون گاهی وقتا میره بالا ویتامین c/zinkمنیزیم و اهن هم پایین ریزش مو دارم و پوستم جوش لک جای جوش هم داره 10کیلو هم وزن کم دارم ارتودنسی و عمل بینی و لیزر و فشیال هم تازگی انجام دادم اگه توی تاپیک درمان مشکلات بود خوش حال میشم تگم کنید 
پس این یعنی چی هر جانداری که دستگاه عصبی داره قطعا جانوره🤦🏼‍♀️

خب بخوایم علمی نگاه کنیم انسان ها هم نوعی از حیوانات، همون جانور ها هستن

جاندار ها کلشون رو در برمیگیره، مثل گیاهان، مثلا جلبک ها یا عروس دریایی خب اینا دستگاه عصبی ندارن پس جانور نیستن و فقط جاندارن

پس هر جانداری که دستگاه عصبی داره قطعا جانوره

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

خب بخوایم علمی نگاه کنیم انسان ها هم نوعی از حیوانات، همون جانور ها هستنجاندار ها کلشون رو در برمیگی ...

فهمیدی یا بیشتر برات توضبح بدم؟ 

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

من جمله اشتباه تایپی بود جا جانور جاندارن برعکس نوشتم 😂😂

جمله دبیرت درسته 

ببخش عزیزدلممم

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم پرولاکتین و تسترون گاهی وقتا میره بالا ویتامین c/zinkمنیزیم و اهن هم پایین ریزش مو دارم و پوستم جوش لک جای جوش هم داره 10کیلو هم وزن کم دارم ارتودنسی و عمل بینی و لیزر و فشیال هم تازگی انجام دادم اگه توی تاپیک درمان مشکلات بود خوش حال میشم تگم کنید 
2810