2777
2789
عنوان

تنها معیار من واسه ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 83 پست

بله دوروز بعد ازدواج سروگوشش ک جنبید به خودت لعنت میفرستی ک چرا اینوانتخاب کردم. مرد باید چاق قد کوتاه کچل و عینکی باشه تا هیچ زنی نگاهش نکنه 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دوروز بعد ازدواج سروگوشش ک جنبید به خودت لعنت میفرستی ک چرا اینوانتخاب کردم. مرد باید چاق قد کوت ...

نه 😂😂باید یه قیافه ای هم داشته باشه دیگ آدم به دلش بشینه اینطوری که علاقه به وجود نمیاد

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

خوشکل بودن فقط بدرد بوس کردن میخوره

😂😂😂😳

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

این زیبایی که من میگم زیبایی صرف نیست مثلا من عاشق کسی بودم که همه میگفتن معمولی به دلم می نشست زیبا ...

خب به دل نشستن با زیبا متفاوته
و اون به دل نشستن بخاطر اخلاق هم هست
اخلاق، چهره ی آدما رو تغییر میده

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

این زیبایی که من میگم زیبایی صرف نیست مثلا من عاشق کسی بودم که همه میگفتن معمولی به دلم می نشست زیبا ...

خوشگل واقعی کسی هست که از نظر همه خوشگله اون که شما میگید که خوشگل نیست فقط ایده آل های شما رو داره

نه 😂😂باید یه قیافه ای هم داشته باشه دیگ آدم به دلش بشینه اینطوری که علاقه به وجود نمیاد

مرد چاق و قدکوتاه هم ب دل میشینه  😅 

اغایون چاق و قد کوتاه بکوبین لایکو.......❤

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
خب مرد باید جا افتاده باشه نه مامانی

ماما نی طور دوست دارم خب😐😂

مرد چاق و قدکوتاه هم ب دل میشینه 😅 اغایون چاق و قد کوتاه بکوبین لایکو.......❤

اره عزیزم مهم اخلاقه 😍😍صددرصد هر کس یه سلیقه ای داره