2777
2789

وای شب ساعت ۳ پا میشه فوش میده طبقه بالاییمون😂😂🤦‍♀️

میگ چرا زنگو میزنین صب زنگ زده پلیس اومده میگ مردم ازارن 

نمیدونم اینو چیکارش کنیم راحل بگین دیوونه شدیم ساعت ۳ شب پا میشه میپره

الان چه ربطی به حکمت خدا داره؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
اینکه ب اینجور آدما عمر طولانی میده بعد یسری جوونا دقیق وسط زندگی با زن بچه میمیرن

خدا خودش تو قرآن گفته هر کسی رو با چیزای مختلف مثل جان و مال و گرسنگی و... امتحان و آزمایش می کنیم. آزمایش هر کسی متفاوته. اعمال هر کسی متفاوته. 

قرار هم نیست همه ی ما ادما حکمت خدا رو متوجه بشیم.

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷
اینکه ب این سگ عمر طولانی داده مثلا ادمایی مث اونایی ک توی طبس تو معدن بودن اونجوری

اولا اون پیرمرد مشکل روانی داره شماهم اون مشکلو داشته باشید همینجوری رفتار خواهید کرد مثل اینه بگید نه من سرما میخورم مثل بقیه آبریزش دماغ و سرفه و حال بد ندارم 

دوما گفتم که حکمت کلا وجود نداره 

اینکه ب اینجور آدما عمر طولانی میده بعد یسری جوونا دقیق وسط زندگی با زن بچه میمیرن

بعضی وقتا بدبختی یه نفر خوشبختی یه نفر دیگه اس

ممکنه همین پیرمرد برای خانواده اش تنها انگیزه زندگی باشه ممکنه یه ماموریتی داره هنوز تو دنیا که باید انجام بده

مرگ مجازات نیست که بگی چرا فلانی کرد مگه کار بدی کرده بود مزگ حقه به یکی زودتر میرسه به یکی دیرتر

اولا اون پیرمرد مشکل روانی داره شماهم اون مشکلو داشته باشید همینجوری رفتار خواهید کرد مثل اینه بگید ...

ماهم اون مشکل؟چ کاریه اخه ما الان چیکار کنیم؟

بنظرم خونرو بفروشیم بریم😑😑

حکمت وجود نداره؟

بعضی وقتا بدبختی یه نفر خوشبختی یه نفر دیگه اسممکنه همین پیرمرد برای خانواده اش تنها انگیزه زندگی با ...

الان من اینجا بنویسم اشتبا کردم حله؟😂😂

هرکس اومد ینی پروند همین شده ک وضع ما اینه اونقدد ک پشت هم دیگرو خالی کردیم بعد انتظارمون اینه ک دولت فلان میکنه 

بخدا ک هر کاری کردیم خودمون کردیم 

ماهم اون مشکل؟چ کاریه اخه ما الان چیکار کنیم؟بنظرم خونرو بفروشیم بریم😑😑حکمت وجود نداره؟

حکمت با اون چیزی که تو ذهنت فرق داره شکایت کنید ازش 

یه داستان خلاصه برات بگم زمان پیامبر یه نفر اومد پیشش گفت ما یه خونه خریدیم از همسایه،بعد گقت فقط من درختی که تو این خونه کاشتم برا خودمه گاهی میام سرش میزنم ما قبول کردیم حالا این آدم وقت و بی‌وقت بدون در زدن میاد داخل خونه 

پیامبر چندبار به همسایه میگه 

من جای اون درخت یه درخت دیگه بهت میدم بفروش درخت رو به من ،قبول نمی کنه دوباره میگه یه باغ به جاش بهت میدم بعد نمیدونم یه درخت تو بهشت و از اینجور حرفا ولی مرده زیر بار نمیره

آخرش پیامبر میگه برو درخت رو از ریشه بکن بنداز تو خونه اش بگو بفرما اینم درخت دیگه تو خونه ما نیست

منظورم اینه که چی باعث میشه زیر بار ظلم بری؟چرا مناظر نشستی خدا از غیب برات معجزه بفرسته خودت پاشو برو حلش کن از چی می ترسی

حکمت با اون چیزی که تو ذهنت فرق داره شکایت کنید ازش یه داستان خلاصه برات بگم زمان پیامبر یه نفر اومد ...

عزیزم خبر نداری از دنیای بیرون چ شکایتی؟یارو قتل کرده ده سال پرونده تشکیل دادن خبری نیست

بعد انتظار داری بگی پیر مرده اینجوریه بیان چیکار کنن؟

صب الان خود پیرمرده زنگ‌زده پلیس دونفر پسر جوون اومدن فهمیدن مشکل از پیرمردسا ولی گذاشتن رفتن😑

بعد میگی شکایت 

همون بهترین روش اینه ما اینو اذیت کنیم این خونشون بفروشه بره 

فقط ما نیسیممم کل کوچه از این شاکین یهو درمیاد بیرون ننه بابای طرفو فوش میده

تیمارستانم زنگ‌زدیم نمیان

عزیزم خبر نداری از دنیای بیرون چ شکایتی؟یارو قتل کرده ده سال پرونده تشکیل دادن خبری نیستبعد انتظار د ...

ایجوری هم که خوب بنده خدا گناه داره یه وقت اتفاقی براش میفته شاید کسی رو نداره و مشکل روحی داره خدا رو خوش نمیاد

به نظرم یه تاپیک بزن ببین آدمای اینجا چجوری از شر همسایه اذیت کن راحت شدن یه راه حل دیگه پیدا کنی 

2810