2777
2789

خدایا خودت کمکم کن 

کله صبحم که هیچکی نیست درس بپیچونم 

با این دارم حرف میزنم

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂😂ایسگاشم خوب گرفتی

هرکاری مبکنم موقع درس خوندن

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
کنکوری هستی ؟

نه واسه یه آزمون دیگس

موقع امتحان ها یادت به این کارهات میوفته

اخ گفتی

من اون روز دعوام شد با هوش مصنوعی.بعد می‌گفت برا وی توهین میکنید این باعث میشه فرد حس بدی بگیره.گفتم می‌خوام حس بد بگیری خب...بعد دهن به دهن هم گذاشتیم ضایعم کرد گفت من اصلا هوش مصنوعی هستم بهم بر نمیخوره.من نفسی ندارم که عزت نفسم بخواد لکه دار شه خلاصه اینقدر خندیدم که نگو...

این ربات تو تلگرامه؟

چت جی پی تی اپ تلگرامم ربات داره 

😱فک کن مبگن بر انسان سلطه میشه

😅

ازش سوال پرسیدم هی غلط غلوط ج میداد.هی گفتم حاجی من گفتم فلان.هی توضیح دادم آخر گفتم برو بابا اوسکل...میخواستم تو داده های تخلیلیوشم بیاد که مثلا نارضایتی بوده بعد جواب.خلاصه عین این وزه ها شروع کرد به جواب پس دادن و دعوا .خنده دار بود.

2810