2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرده ای که بشه راحت شست.من زبرا زدم مثل چی پشیمونم

دقیقا من پرده آشپزخونه م رو دیگه خونه پرش سه چهار ماه یه بار زرتی مینداختم لباسشویی میشستم چربی نشینه روی پرده همیشه پرده م عین گل بود برق میزد 

الان با جون کندن سالی یه بار میشورم زبرا رو منم مثل چییییییییی پشیمونم

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
و به جز اون هم من وقتی میخوام پنجره باز کنم باید زبرا رو کلا بدم بالا بعد .و این خیلی خیلی خیلی بده

جانا سخن از زبان ما میگویی 😅

استارتر گوش بده به حرف  

من یادمه تاپیک های پرده زبرا رو میخوندم میگفتم نه بابا اینا چه میفهمن شیک بودن و فلان و بهمان چیه 😅 خودم خودمو گول زدم پشیمونم پشیمون 🥲

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
دقیقا من پرده آشپزخونه م رو دیگه خونه پرش سه چهار ماه یه بار زرتی مینداختم لباسشویی میشستم چربی نشین ...

وای یه بار شستم پیرم دراومد.اصلا نباید میخریدم.حیف پول.

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
جانا سخن از زبان ما میگویی 😅استارتر گوش بده به حرف من یادمه تاپیک های پرده زبرا رو میخوندم میگفتم ...

وای دقیقا.خیلی خوشگله .منم گول خوردم 🤣

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉