2777
2789
مرسی عزیزم ولی کاشکی طریقه مصرفشم ی فیلمی چیزی باشه یجایی من ببینم و اشتباه انجام ندم

تو نت بزنی طریقه استفاده گواشا میاره

ادن دستگاه هم از بینی میکشی به طرف گوش از کنار دهان به طرف گوش 

😡فقط طلاق😡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو نت بزنی طریقه استفاده گواشا میارهادن دستگاه هم از بینی میکشی به طرف گوش از کنار دهان به طرف گوش

باشه عزیزم حالا از جایی ک میخرم میپرسم ببینم طریقه مصرف میگن 

گواشا همون سنگس؟

و اون دستگاه هم فقط از سمت لبم میکشم ب سمت گوشم ینی خط گونه منطورته؟و باعث برجستگی گونه میشه؟یا لیفت

وای ببخشید توروخدا اینهمه سوال بیخیال خودم میرم از اون طرف ک میخرم میپرسم😂🤦‍♀️

2805
باشه عزیزم حالا از جایی ک میخرم میپرسم ببینم طریقه مصرف میگن گواشا همون سنگس؟و اون دستگاه هم فقط از ...

هم برجستگی هم لیفت .هم سرد میشه هم گرم ویبره کم زیاد..باید یدونی چطور برا لاغری یا لیفت یا ضاویع خط گونه استفاده کنی از داخل باید بکشی به بیرون که لیفت بشه برا گونه باید از زیر گوکه بکشی به سمت گوش برا لیفت چشم ابرو از کنار گوشه خارجی چشم بکشی به طرف شقیقه.گواشا از کنار چانه به سمت لاله ای گوش اون قسمت که شکل قلب هست باید بکشی...کم کم یاد میگیری نترس

😡فقط طلاق😡
باشه عزیزم حالا از جایی ک میخرم میپرسم ببینم طریقه مصرف میگن گواشا همون سنگس؟و اون دستگاه هم فقط از ...

گواشا همون سنگه هست برا لیفت و جوانسازی گواشای امیتیست هست و کارش لیف کننده ضد چروک و لیفت روشنای پوسته ارام بخشه..مدلهای زیادی هست

اگر فقط ضاویع فک میخوای جنس تیتانیوم بگیر که قدرتش بیشتره

😡فقط طلاق😡
من پوستم حساسه و جوش میزنم روغنی که واسم خوب بوده جوجوبا هست ازش راضیم ضد آکنه هم هست

مرسی عزیزم دقیقا منم نوشتم حساسه روغن زیتون اینا گفتن جوش میزنی بخاطر همین دنبال روغنیم ک جوش نزنم و تیره نکنه پوستو

سوالی داشتی بپرس حتما

باشه عزیزم حالا فردا برم ببینم فردا میتونم بخرم و قیمتش چنده 

بعدشم از خود طرف میپرسم طریقه مصرفش یا میزنم گوگل طریقه مصرف فلان دستگا اگ اورد اوکی نیاورد دوباره میام سراغت😂😂😂🤦‍♀️فیلم میفرسی بهم 

مرسی قشنگم شبت بخیر

مرسی عزیزم دقیقا منم نوشتم حساسه روغن زیتون اینا گفتن جوش میزنی بخاطر همین دنبال روغنیم ک جوش نزنم و ...

جوجوبا عالیه انشالله پوستتو عالی تر کنه گلم

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
لامصب چطو فیلم بفرستم خو صورتم پیدا میشه کهچند سالتونه؟

۲۲ سالمه 

خب از صورت خودت نفرس مثلا ی بالش بزار 

بعدشم والا من اونجور دختری نیسم ک بخام کاری کنم با چهرت اصلا دلیل نداره حقشو ندارم ولی دیگ تو این دوره زمونه آدم ب چشماشم اعتماد نداره همون بالش بفرس 😂😂😂😕

2810