2777
2789
واقعا؟چجوریه عزیزم اصلا نشنیدم همچین چیزی میشه بیشتر توضیح بدی درخاست بدم قبول میکنی؟ممنونت میشم

ببین یه دستگاه هست تقریبا اندازه تلفن همراه .روشنش میکنی پوستت ماساژ میدی  میزنی رو حالت سرد و ویبره داره پوستت به بالا لیفت میکنی بعد روتین میزنی..سنگ گواشا بزن نت هست مخصوص ضاویع فک صورته واقعا  عالیه

😡فقط طلاق😡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یه دستگاه هست تقریبا اندازه تلفن همراه .روشنش میکنی پوستت ماساژ میدی میزنی رو حالت سرد و ویبره ...

مرسی عزیزم من الان بدم از کجا بخرم این دوتارو 

بعد طریقه مصرفش رو خودشون میگن؟

بدون روغن اوکیه یا حتما قبلش باید روغن بزنی 

بعد مثلا این دوتا میتونیم چن نفره استفاده کنیم؟

ببخشید اینهمه سوال ولی برام مهمه چون از هفته اینده میخام شروع کنم ب پوستم برسم و همه این چیزایی و اینجا گفته میشه یاداشت میکنم ک بخرم

عزیزم واسه کجای صورتت؟میشه ب منم بفرسی فیلمشو

گلم من کل صورتمو ماساژ میدم . راحت ترین راه دیدن فیلما اینستاست .سرچ کنی کلی فیلم واست بالا میاد پیجای آموزشی زیادیم هست .فقط حواست باشه ماساژ رو درست انجام بدی .هر روز ۱۵ دقیقه وقت بزار . گردش خون باعث شفافیت پوست و کلاژن سازی میشه 

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
2805
گلم من کل صورتمو ماساژ میدم . راحت ترین راه دیدن فیلما اینستاست .سرچ کنی کلی فیلم واست بالا میاد پیج ...

باشه قشنگم مرسی ازت 

اره منم خیلی میترسم از اینکه بد اتجام بدم و نتیجه بدی بزاره 

من دوس دارم صورتم گونه ش برجسته شه و گودی چشمم برطرف شه 

مرسی عزیزم من الان بدم از کجا بخرم این دوتارو بعد طریقه مصرفش رو خودشون میگن؟بدون روغن اوکیه یا حتما ...

ببین گلم روغن چون برا پوست خوب نیست من نمیزنم.سرم کرم پوستی هم زود خشک میشه روصورت.نمیمونه ملساژ بدی

من فقط پوستم میشورم خیس میکنم دستگاه میکشم رو صورتم باز تا میخوادخشک بشه دوباره خیس میکنم..بعد سرمهای پوستیم میزنم

دستگاه هم بزن چکش سرد گرم برات میاره بالا دیج ی کالا داره ولی من حضوری از مغازه شهرستان خریدم

😡فقط طلاق😡
تقریبا هروز انجام میدم انگشت دستمو ب این شکل✌ میذارم رو چشمم یعنی چشمم بین این دو انگشت قرار میگیره ...

عزیزم فیلم نداری از اینا برام بفرسی چون اینجوری متوجه نمیشم

حالت چشارو چیکار میکنه اون حرکت؟

باشه قشنگم مرسی ازت اره منم خیلی میترسم از اینکه بد اتجام بدم و نتیجه بدی بزاره من دوس دارم صورتم گو ...

خواهش میکنم گلم

سخت نیست حرکت هایی که انجام میدی فقط دقت کن قبلش حتما روغن بزنی پوستت خشک باشه آسیب ببینه

من با دست هم انجام میدم هزینه هم نداره

حرکت گونه و چشم هم راحته حتما فیلم ها رو ببین

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
ببین گلم روغن چون برا پوست خوب نیست من نمیزنم.سرم کرم پوستی هم زود خشک میشه روصورت.نمیمونه ملساژ بدی ...

باشه عزیزم فقط میشه ی آیدی بهم بدی ایتا یا تلگرام من میخام برم بگیرم راهنماییم کنی

2810