2777
2789

احتمالا بیارمش تو شهرایی که صنعتی نیستن آینده داره ؟کجا ها کار میکنن حقوقش چقده ؟اون  ازمون استخدامی که میگن داره برا چیه ؟

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁

نه اصلااا خواهر منکه هیچ کاری براش نیس تو معدن قراردادی کار میکنه ۵ صبح میره تا ۴ عصر اگ تو شهر بزرگ صنعتی باشه خوبه باز 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازار کار خوبی داره،تو صنعت نساجی کارخونه مراکز بهداشت و حتی دادگستری میتونی کار کنی

چقد میگیرن حدودا ؟

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
نه اصلااا خواهر منکه هیچ کاری براش نیس تو معدن قراردادی کار میکنه ۵ صبح میره تا ۴ عصر اگ تو شهر بزرگ ...

تو معدن دقیقا چیکار میکنه ؟🤨چقد میگیره ماهانه؟

بازار کارش ضعیفه نرو

نه باور اونقدرا بد نیست خوبه 

چقده حقوقش

نمیدونم والا تا حالا نپرسیدم 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
تو معدن دقیقا چیکار میکنه ؟🤨چقد میگیره ماهانه؟

دوسال مسئول ایمنی بود گفت مسئولیت خیلی داره و نمیتونم الان مهندس بهداشت حرفه ایه کارای معاینات کارگرا و اینا رو انجام میده 

من خودم بهداشت محیطم تو دانشگاه استادا میگن رشتتون کار نداره کلا ناامیدمون کردن رشتمو عوض کردم ب HIT ...

بهداشتم خوبه بابا 😁

دوسال مسئول ایمنی بود گفت مسئولیت خیلی داره و نمیتونم الان مهندس بهداشت حرفه ایه کارای معاینات کارگر ...

خوبه نصف کارا که اصلا شاغل نمیشن البته مشاور من گفت بالای بهداشت عمومی بزنش 

برو بهداشت عمومی بعدش محیط در آخر حرفه ای محیط و حرفه ای رتبش یکیه

نه محیط رتبه بالاتر میگیره حرفه ای درجا میرم تو شرکتا تو خوزستان فوقش میرم