2777
2789
عنوان

مهندسی بهداشت حرفه ای ایمنی کار آینده داره

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 78 پست
ولی من از دانشگاه پرسیدم بازار کارشونو از دانشکده بهداشت گفت اول عمومی بعد محیط بعد حرفه ای

چیزی ک من دیدم برعکس

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
Hitبرنامه نویسیه بیشتر ،بایگانی پروندهها و...اونم باز باید منتظر استهدامی بشی بعد طرححرفه ای باید اد ...

حرفه ای اینده داره ؟میترسم اگه برم بیکار بمونم  میشه بیشتر توضیح بدی حقوقشون در چه حده؟

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها خوبه بازم والا الان همون پرستاری هام انقد باید ازمون بدن قبول شن بقیه رشته ها ک هیچی دیگه

پرستاری قابل مقایسه با محیط نیست یه سر به آخرین دفترچه استخدام وزارت بهداشت بزن تعداد رو مقایسه کن متوجه میشی

حرفه ای اینده داره ؟میترسم اگه برم بیکار بمونم میشه بیشتر توضیح بدی حقوقشون در چه حده؟

بستگی ب شهرشه و جایی ک میری کار کنی،کاش بری خانه بهداشت شهرتون با این واحد حرف بزنی 

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
بستگی ب شهرشه و جایی ک میری کار کنی،کاش بری خانه بهداشت شهرتون با این واحد حرف بزنی

من رفتم عمومیا جذب شدن حرفه ایه دو سال طرح بودن بعد دارن برا یه آزمونی میخونن 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
والا اونی که منم دیدم اصلا با چیزی که شما میگید برعکسه

من با هر س تاشون اشنایی دارم و چیزی ک دیدم این بوده ب قول دوستمون شاید شهر تا شهر متفاوته

من با هر س تاشون اشنایی دارم و چیزی ک دیدم این بوده ب قول دوستمون شاید شهر تا شهر متفاوته

شما کجایید ؟

من رفتم عمومیا جذب شدن حرفه ایه دو سال طرح بودن بعد دارن برا یه آزمونی میخونن

عمومی کجا جذب شده بود؟؟

مشاورم گفت حرفه ای رو بالای اون دو تا بزن  

عمومی کجا جذب شده بود؟؟

شهر ما کوچیکه 

ما تو فامیلامون هم بهداشت حرفه ای داریم هم محیط هم عمومی 

اونیکه محیط خونده خیلی ناراضی بود گفت رشتمون بیشتر در مورد تصفیه ابو فاضلابه 😑 بازار کار هم نداره 

بهداشت حرفه ای و عمومی رفتن سرکار زود هم بعد فارغ التحصیلی کار پیدا کردن البته ما خوزستان هستیم اینجا جذب بیشتره شنیدم 

بهداشت حرفه ای کارشون سخت تره ولی تمیزه میرن تو مغازه ها و شرکت ها و رستوران‌ها یه سری چیزا رو چک میکنن مثل بازرسن پلمپ میکنن و.‌‌..

بهداشت عمومی هم تو مرکز بهداشت واکسن میزنن و آمار جمع میکنن کارشون خیییلی راحته 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)