2777
2789

سلام مامانای عزیز

معلم دخترم گفته که ۸تا نشانه یا همون حروف انتخاب کنیم برای تهیه ی خوراکی یا هدیه به همراه گیفت که خودمون درست کنیم...حالا خواستم ببینم کودوم ۸تا حروف گیفت آسونتری میشه درست کرد...۸تا از حروف آسون و بهم معرفی کنید😁 باتشکر🙏

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

پ ت م ن شد آ ف

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هشت تا که خیلی زیاده برای ما یکی بود حرف میم من مارشمالو و مداد و گیفت م درست کردم بردم

حتما غیر انتفاعی هستند و کلاس شون کم جمعیت برای دختر منم ی کلمه اونم شریکی برداشتیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خوب الان با این یه کلمه بگو که همشونو داشته باشه ...

نگفته با هم ک

گفته هشت تا کلمه ک جدا جدا تو هر پرس براشون گیف درست کنه خوراکی درست کنه

هشت تا که خیلی زیاده برای ما یکی بود حرف میم من مارشمالو و مداد و گیفت م درست کردم بردم

گروه شدیم ۵تا به هر گروه ۸تا میفته فک کنم ما گروه ۶نفرمون باید ۸تا گیفت و خوراکی و هدیه و...درست کنیم

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
پ ت م ن شد آ ف

برا دختر من مثلا حرف اول رو که خوندن برا همون درست کردیم حرف دوم که خوندن با حرف  اول دوم یه کلمه میساختیم و با اون یا نقاشی میکرد یا خوراکی چیزی بود که حرف سوم چهارم پنجم و.......... همین طور ادامه داشت رو مغزشون هم خیلی تاثیر داره 

[QUOTE=354885996]نگفته با هم ک گفته هشت تا کلمه ک جدا جدا تو هر پرس براشون گیف درست کنه خوراکی درست کنه[/QUOTEبزا دختر من که اینطور نبود با همه شون باید کلمه می‌ساخت و خوراکی یا نقاشی میبرد 

[QUOTE=354885996]نگفته با هم ک گفته هشت تا کلمه ک جدا جدا تو هر پرس براشون گیف درست کنه خوراکی درست ...

اونو نمی‌دونم منظور اسی این بود ک گفتم