2777
2789
عنوان

خانواده تحقیر کن

73 بازدید | 8 پست

سلام 

من دهه هستادی هستم و امسال ۱۸ سالم میشه 

میخواستم درباره چیزی ازتون سوال بپرسم

ببینید 

من از خانواده پدریم متنفرم 

چون همشون یه مشت عوضی ان

ولی دارم از خانواده مادریم میسوزم

ببینید 

من از بچگی هم تا همین الان متنفرم که کسی تو زندگی شخصیم دخالت بکنه یا نظر بده که اصلا بهش ربطی نداره

بعد 

مامان من همیشه زنگ میزنیم اینور و اونور اولین چیز کل اطلاعات منو میبره میده کف دست این و اون

مخصوصا اون خاله های خودشیفته و فوضولی و دهن لقم

بعد 

چند وقت پیش من یه اردو ای قرار بود برم که شهرشون حدودا ۱ و میم ساعت باهامون فاصله داشته 

تا الان نتونستم این آدرس رو برم چون خانواده نزاشتن

این سریع هم نزاشتن برم 

منم یکم از دست پدرم دلخور شدم یکم سرد شدم باهاش

بعد مامانم فرمایید هعی حرف زد به بابام که بابام از دست اون عصبانی شد و باهاش حرف نزده

بعد از ظهر اون روز شد دیدم بابام با عصبانیت در رو کوبند رفت بیرون

(این اتفاق ها خونه ی مادربزرگ مادریم افتاد در حضور اون خاله هلی فوضولم)

بعد اون خاله ام که خودشو فیلسوف میدونه اومده گفته چرا فلانی اینطوری کرد

مامان من شروع کرده فلانی اینطوریه تا من باباش رو دق نده راحت نمیشه اینه اونه

حالا اون وسط این طرف هم فاز عقل کلی برای ما برداشته میگه آره دختره علط کرده اینطوری رفتار میکنه بیخود میکنه بعد اون وسط حجاب منو کشیده وسط میگه که این زیادی حجاب میگیره اون چی بگه خوبه؟

حجابش بخوره تو کلش وقتی ادب نداره:")))

بعد من خودم رو تمام این مدت تو اتاق زدم به خواب که مثلا نشنیدم حرفاشونو

بعد اومده بالا سرم داد میکشه بیا تو حال ببینممم

منو برده وسط نمونده زنه داره برای من ادب درس میده 

خودش و بچه هاش هییییچ گوهی نیستنااا 

ولی از بچه هاشون هیچچجج موقع بد نگفتن

من باید برای اینکه شر این فوضول ها از زندگیم کم بشه چه کنمم؟؟؟

به خدا دارم روانی میشم:")))))💔💔💔💔

یه جورایی مامانت اجازه دخالت میده البته فکر کنم اگه اشتباه نکنم مامانا کلا نسبت به خاله‌ها همینجوری باشن اکثرا

اهمیتی نده به حرفاش نشنیده بگیر یا اصلا اونجا نمون که بشنوی

یا باید یه جوری حدشونو بهشون نشون بدی مثلا بگی میخوام مسائل شخصی و خانوادگیمو خودمون حل کنم ممنون کمک نمیخوام 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
یه جورایی مامانت اجازه دخالت میده البته فکر کنم اگه اشتباه نکنم مامانا کلا نسبت به خاله‌ها همینجوری ...

من واقعی نفرت دارم از اینکه یکی بفهمه من دارم چه میکنم و چه کار قراره بکنم

ولی این لحظه چنان خوردم کرد که تا عمر دارم یادم نمیره:")))

من واقعی نفرت دارم از اینکه یکی بفهمه من دارم چه میکنم و چه کار قراره بکنمولی این لحظه چنان خوردم کر ...

نمیدونم شاید نظرم اشتباه باشه

ولی اگه بهت توهین کرد جوابشو میدادی تو هم به روش میاوردی خودشون چجوری‌ان

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نمیدونم شاید نظرم اشتباه باشهولی اگه بهت توهین کرد جوابشو میدادی تو هم به روش میاوردی خودشون چجوری‌ا ...

مشکل اینه که مادر من ما رو پاشور بچه های خواهرش میدونه

کلفت اونا میدونه

ولی بچه ۶ای اونا شاه زادن:")))

مشکل اینه که مادر من ما رو پاشور بچه های خواهرش میدونهکلفت اونا میدونهولی بچه ۶ای اونا شاه زادن:")))

چی بگم

امیدوارم زودتر شرایط بهتر شه واست