2777
2789

بخدا خسته شدم 

یه ماهه اسیرم 

شامپو زدم 

شونه کردم 

قطره معجزه زدم 

حنا میذارم 

نارگیل زدم شونه کردم 

ولی هیچی به هیچی

تموم نمیشن این کثافتا از جونم 😭 

تنها چیزی که نصیبم شد ریزش مو بخاطر شامپو و خیس شونه کردن بود 

با کف سر زخم بخاطر خارش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سری شامپو و پودر توی داروخونه هستن ک برا این موجوداتن چند بار استفاده کن موهاتم کوتاه کن ک هرروز شونه بزن تمام لباسا و متکا و پتو اینارم با اب داغ بشور 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

من پسرم گرفته بود خیلی کم بود چون زود فهمیدم رفتم بهداشت گفت چون بچه است  نیاز ب شامپو نیست فقط روغن بادام تلخ بمال سرش کلاه بزار و روسری ببند بزار چند ساعت بمونه بعد برو حموم و شونه بکش تمومه برا بزرگترا هم همین کارو گفت انجام بدین ولی بعد ک حموم رفتین درومدین موها رو خشک کنید طوری ک هنوز نم داره ولی اب نمیچکه اینبار شامپو ضد شپش بمالید و بعد ده دیقه برید بشورید الان اسم شامپو هم میگم

💔

فقط بعدش تو خونه هم اسپری ضد شپش بزن ک خیالت راحت بشه و لباسا و ملافه هارم بشور من ک نتیجه دیدم انشاالله شمام ببینی یه هفته بعد هم برای خاطر جمعی دوباره همینکارو تکرار کن

💔

ببین ب من گوش کن

این راه هایی ک خانومامیگن هیچکدوم جواب نیس

خیالت راحت من چندین سال درگیربودم هممممه این کارارو کردم حتی موهامو کمترازپسرونه کردم باز نرفت

یه قطره ب اسم کیمیا

من از یکی خریدم ولی دیدم تو دیوار هم هست اینترنتی میتونی بخری

من خریدم ۱۲۰تومن همین حدود است شایدیکم کمتربیشتر

میگیری ب هرطرف سرت چهارقطره می‌ریزی فرداش میری حموم

همییییین

تاسه روزبعدش هیییییییچی توسرت نیس هیییییچی

اگه خواستی باز چندروزبعدیبارم تکرارکن

خانوادگی درگیربودیم وای من شبا کابوسشومیدیدم انقدگریه میکردما الان فقط دعا بجون سازنده اون قطره میکنم