2777
2789
من کار اولم چیز دیگه ای بود که زیر نظر آموزش و پرورش بودم به خاطر بچم استعفا دادم بعد چند سال شهر خو ...

موفق باشی،  منم ته قلبم میگه اینو رها کن بهترش نصیبت میشه

ولی خب یک سال با شکم حامله در به در بودم خیلی سختی کشیدم.  کبی هم زمان گذاشتم تا قبول شم خیلی حالم بده.  داغونم

تا سالی دیگه خدا بزرگه فقط شما نیستی خیلیا مثل شما هستن سالی دیگه باز پرستار میگیری مثل همه

سال اول شوهرمو رها کردم رفتم خوابگاه بعدش هم باردار شدم تو این مدت رابطمونسرد شده.  وضع مالی شوهرم خیلی خوبه نیاز مالی ندارم.  همین الانرفته اتاق دیگه خوابیده.  کلا رابطمون خراب شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون روستا بگرد آدم گیر میاد برات بگیرش پول بهش بدی بگو بیاد نمازخونه روستا محروم بیشتر پول لازمنبچه ...

شوهرمو چکار کنم تو این مدت رابطمون سرد شده.  وقتی از هم دور باشی عادت میکنی به تنها خوابیدن.  رفیق باز هم شده.  کلا رابطوون سرد شده وضع مالیش خیلی خوبه نیاز مالی نداریم ولی داغون میشمبخاطر بیکاری

موفق باشی، منم ته قلبم میگه اینو رها کن بهترش نصیبت میشهولی خب یک سال با شکم حامله در به در بودم خی ...

ممنونم

منم‌ خیلی سختی کشیدم اذیت شدم‌ اما اگر صد بار دیگه ام‌به گذشته برگردم همون کار رو میکنم 

انشاالله بهترین راه رو بری

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم