2777
2789

چرا انصراف ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه یک ساله دارم محل کارم سه ساعت راهه شوهرم همکاری نمیکنه اداره هم انتقال نمیده

باید 4سال تحصیلتو یا فکر کنم 3سال اینطورا خدمت کنی بعد انتقالی میتونی بگیری 

خب همه ی معلما بچه دارن این که دلیل نمیشه 

اگه شوهرت برا 3سال حاضر بشه شهر دیگه کوچ کنید بعدش برمیگردین شهر خودتون دیگه چرا موافقت نمیکنه 3سال خیلی زیاده ؟در عوض اینکه بذاره رشد کنی ؟نی نی رو هم پرستار بگیر یه صبح تا ظهر تو خونه خودت ازش پرستاری کنه حقوقت نهایت یک و پونصدالی 2تومن  می‌ره واسه پرستار 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
2810