2777
2789
عنوان

بعدشاتزده روزقهربرگشتم خونه خودم

698 بازدید | 22 پست
عنوان
68 بازدید| 2 پست

ماطبقه بالای پدرشوهرم زندگی میکنیم شوهرم خیلی شدید وابستس ب خانوادش وواسه آب خوردنم اجازه میگیره ازشون واصلاحرف منوگوش نمیده من قهرکردم دخترمو ک۱۰ماهشه بهم نداد بعد۱۶روزپدرشوهرم اومددنبالم همینکه برگشتم مادرشوهرم هزارتاحرف بهم زد ک من ازش مراقبت کردم وحرفایی ک پشت سرشون پیش شوهرم زده بودموبهشون گفته بود وگفت چراپشت سرماحرفمیزنی بروبیرون وایناالان یهفتس برگشتم باهاشون قهرم فقط یبارپدرشوهرم زنگزدک دخترموببرم ببینه رفتم گذاشتمش اونجاوبامادرشوهرم حرفنزدم دیگ ندیدمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدم وقتی بچه دار میشه باید از خیلی رفتارهای بد گذشتش فاصله بگیره عزیزم اون بچه بیشتر از هروقت دیگه ب ...

بچم انقدبهش رسیده بودن برگشتم دوکیلووزن اضافه کرده بودوبودونبودمن براش مهم نیس

شما بچسب به خودت و بچه کاری بهش نداشته باش ان شاءالله درست میشه، وضع مالیش خوب؟ از نظر مالی بهتون. ...

متوسطه چیزی برامون کم نمیذاره فقط خیلی ب خانوادش وابستس بچمم مث خودش خانوادشودوست داره میترسم اینم وابسته شه بهشون

ازسرلجباری تاکم نیارم

اون بچه تا ابد روی روح و روانش اثر گذاشته

و با اینکه کوچیکه اما حتما متوجه میشه

من هم چندین سال مثل شما طبقه بالای خانواده همسرم زندگی کردم و بشدت به خانواده اش وابسته بود 

باید بیشتر سیاست داشته باشی

2810