2777
2789
طرف با دمپایی اومده بود خواستگاری البته اومده بود روستامون گوسفند بخره بعد ی سر اومدن خواستگاری🫠😄ی ...

میخواسی بگی بااااخ نوری خانم

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبل همسرم دو تا خواستگار آخوند داشتم😐البته سمی نبودنا ولی برا من خیلی متفاوت بود،چون خیلی آدم باحجابی هم نیستم،بی حجاب نیستما ولی در اون حد با حجابم نیستم

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

یکی از همشهریهامون بود صبح ۱۰ اومد ۵ بعداز ظهر رفت .منو مامانم کلافه شده بودیم.از رو مبل اخری ک نشسته بود اینقدر جابچا شد تا اومد رو مبل دم در.بهم میگفت اون کیف مادرو بده از تو کیفش عکس همه رو نشون داد به غیر از همون پسرش ک اومده بود براش خاستگاری.منم گفتم نه .اخرشم پسرشو نمیدونم سر چی کشتن 

جوانی ام به مو رسیده😔😔
طرف با دمپایی اومده بود خواستگاری البته اومده بود روستامون گوسفند بخره بعد ی سر اومدن خواستگاری🫠😄ی ...

نور🤣🤣🤣🤣

انقد نورانی بودن احیاناا کور نشدی

چشمات اذیت نشد🤣🤣🤣

پسره دوست دخترش ازش باردار شده بود و همش دعوا و دادگاه داشتن بعد بلند شده بود اومده بود خواستگاری خونه ما پدرش هم اصرار داشت زود بریم آزمایش و عقد کنیم 

اصلا هم انگار نه انگار که ما میشناختیمشون و از گند بالا آوردن پسرش هم با خبر بودیم😐😐😐

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
یکی از همشهریهامون بود صبح ۱۰ اومد ۵ بعداز ظهر رفت .منو مامانم کلافه شده بودیم.از رو مبل اخری ک نشست ...

واقعا کشتن؟😐

🤍خدا آنچه به ما گذشت را جبران خواهد کرد🤍                                                                          

15 سالم بود تو تلگرام فامیلمون ک 19 سالش بود گیر سه پیچ داده بود ک میخوامت و میام خواستگاریت  و خی بلاک میکردمش  اخرشم بابام فهمید

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

فامیل دور بود اومدن خونه همدیگه رو ببینیم ،تو راه مدرسه دیدم داره کفتر بازی می‌کنه به مامانم گفتم نمیخام 😂،یه نامزدی داشتم بهم خورد یه پیری زنشو طلاق داده بود اومده بود اجازه بگیره برا خواستگاری مامانم گفته بود نه گفته بود دخترت نامزدیش بهم خورده کسی نمیگیرتش ،انگار مطلقه بودم بیشرف

🥴امضام نمیاد 
2810