2777
2789
عنوان

بدون کرمپودر پوستم داغونه هیچ جا نمیتونم برم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 23 پست
برو دكتر پوست واقعا حيف زير كرم پودر مخفى نكن درمان كن و از همه مهم تر اعتماد به نفس داشته باش

خیلی رفتم هردفعه نزدیک دوتومن پول داروها ولی دریغ از یذره تاثیر قطعم کردم بدتر شد 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
من ضد افتاب رنگدار میزنم کسیم نمیتونه بهم بگه نزن میگم ضد آفتابه

خب نمیپوشونه ک شما چ مارکی میزنی 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا نمیتونم کرم پودر بزنم هیچ مدلیشو بجاش کوشن میرنم سبک تر و بهتره

چیه مارکش

حالا‌اسم کرمت چی

گابرینی

خیلی رفتم هردفعه نزدیک دوتومن پول داروها ولی دریغ از یذره تاثیر قطعم کردم بدتر شد

ضدافتاب نميزنى خودش باعث لك ميشه بايد روتين داشته باشى و از هفته اى يكبار بايد رتينول رو شروع كنى صبح هم ويتامين سى و مصرف قرص پيگمنتا

مزونیدلینگ چیه میشه دقیق راهنمایی کنی تروخدا اگر نتیجه بده برام کلی دعات میکنم هرجلسه چقد میدی

مزونیدلینگ معمولا برای پوست هایی ک جوش و آکنه و اسکار داره مناسبه اما کسایی ک منافذ پوستشون خیلی بازه اول باید سابسیژن کنن ولی اگه کم باشه مزوجواب میده برای انجام مزو اول بی حسی میزنن بعدش بی حسی رو پاک میکنن و بعد ی مایعی روی صورت میریزن و بعدش ی دستگاه مثل دستگاه تتو هست سرش سوزن ریز داره ب صورت ضربه ای ت پوست میزنن ک تا عمق چند میلی پوست فرو میره البته اگه رفتی بپرس ک اون مایعی ک استفاده میشه کد ۵۳۲ باشه ک بهترین کد 

البته ب پوست خودت هم بستگی داره چون روی بعضی ها نتیجه عکس داره 

من هر بار ۱ میلیون میدم ک با دارو هایی ک میده ۱ونیم میشه

یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد  مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم  براتون دعا میکنم😍🧡