2777
2789
عنوان

امشب دیگه شوهرم گفت چ گهی خوردم تورو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 35 پست

خانم ها

یه چیز کلی میگم ربطی به این تایپیک نداره اگه توجه کنین ضرر نمیکنین.لطفا گارد نگیرید

توجه کنید 

خانم ها فراوان و سطحی حرف میزنن

آقایون جدی و عمیق برداشت میکنن.

مثال

خانم الکی میگه نمیخوام.آقا فکر میکنه اوضاع حاد شده واقعا نمیخواد.

خانم الکی میگه طلاق میخوام.آقا برداشت میکنه من که این قدر بد نبودم که این زندگی آخر خط باشه.

خانم الکی قهر میکنه عزیز تر بشه.آقا حس میکنه این قدر زندگی بد بوده که اون زده به سیم آخر.

خانم تو غیبت میگه فلانی و فلانیت بد هستن.آقا فکر میکنه همه روابط قوم و خویشی دیگه تموم شده و راه برگشت نداره و کلافه و عصبی میشه.

اسی گول نخور تبلیغه اونجا که گفت زندگیم بهشت شده فهمیدم خالی بندی محضه

آخه چه نیازی دارم خالی ببندم 😐😐😐 

منم نگفتم حتما بیا 

هر کی که منو توی سایت میشناسه میدونه توی هر تاپیکی خوشبختی چقدر از خوبی و خوشبختیم گفتم و خصوصیات شوهرم رو گفتم 

دوست نداری باور نکن خواستی توی چندین تاپیکم هم گفتم بخون تا جلو جلو قضاوت نکنی 

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم هایه چیز کلی میگم ربطی به این تایپیک نداره اگه توجه کنین ضرر نمیکنین.لطفا گارد نگیریدتوجه کنید ...

آفرین دقیقا دقیقا همینه 

منم قبلا نمیدونستم اما الان خیلی چیزا رو راجع به مردا فهمیدم

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 
آفرین دقیقا دقیقا همینه منم قبلا نمیدونستم اما الان خیلی چیزا رو راجع به مردا فهمیدم

من خیلی خیلی خیلی برام عجیبه که یه خانم میپرسه به نظرتون دعوا درست کنم؟به نظرتون عصبیش کنم؟و....و جالبتر این که خانم ها توانایی دارن کوتاه بیان.یعنی خودش آخر خط نیست ولی آقا واقعا آخر خط هست که عصبی هست و داره دعوا میکنه

البته جملات من این معنی رو نمیده که حق با آقا هست.

من خیلی خیلی خیلی برام عجیبه که یه خانم میپرسه به نظرتون دعوا درست کنم؟به نظرتون عصبیش کنم؟و....و جا ...

اما همین جملات شما تمام خانوم‌هایی که داخل این تاپیک هستن رو به اشتباه میندازه 

من دقیقا میدونم شما چی میگید اما خوب خیلیا کامل متوجه نمیشن و فک‌میکنن بر علیه شون دارین حرف میزنن 

درسته وقتی یه مرد عصبی هست دقیقا با اون‌نقطه آخر رسیده اما زن خیلی قوی هست و توانایی داره سکوت کنه که متاسفانه خیلیا انجام‌نمیدن

به نظرمن اون ها به نقطه آخر دیرتر میرسن.ولی اداش رو درمیارن.

اصلا به نظر من کلا خانم ها کمتر واقعی هستن بیش تر ظاهری هستن حتی نسبت به دوستشون نسبت به خانوادشون.همیشه تو همه مسائل دوست دارن یه جور دیگه به نظر بیان.

تو بحث و دعوا هم همینه یه چیزی رو شنیدن و از ته دل قبول ندارن و باور ندارن ولی تکرار میکنن.

ولی آقا تو بحث و دعوا واقعا نظر واقعیش رو میگه و واقعی ناراحت میشه واقعی عصبی و خطرناک میشه.

البته نمیدونیم حق با کدوم هست ولی تفاوت ها رو اگه کمتر کنیم نظرات به همدیگه نزدیک میشه