دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
این قاراچی میگه ولی ما اصلا تو تبریز کولی ندیدیم امروزه
بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
من تو فیلم تی تی دیدم موزیک میخوندن و اکثرا فالگیر و خرافاتی جلوه داده بودن
خب موزی خوندن کجاش بده این خانوم میگه توبه و ذین داستانا؟؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵
آفرین اینک هست یعنی زنها میرفت. سرکار. هزینه شوهر میداد
شوهره هم طلبکار دست بزن داشت
مظلومه ک ظالم به وجود میاد خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه. کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید با فیلم دیدن خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست زن باسیاست خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه خود شیرین نیست حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود. کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی راز دل ب هیچکس نگید
تواستان فارس وبوشهرمخصوصن برازجان زیادن توکازرون هستن
احتمالا
ولی من اینجا ندیدم اصلا
بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
ببنید چون از هند اومدن الان به اصطلاح توی غربت هستن بهشون میگن غربتی
چرا نصف هموطنای خودمون پناهنده هستن و اکثر مردم پلن مهاجرت دارن با افتخار میگنو اینا جالب اینه اکثرانم برا قاچاق و تن فروشی میرن تو سوئد کلا یه خیابون هست که چی بگم تعلیق میشم ادامشو تعریف کنم
ولی تا یکی از خارج میاد ایران صد مدل فحشو حرف پیشت سرش در میارن
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵