2777
2789

شوهر من خیلی خوش چهرس البته منم بد نیستما ولی و وقتی میریم بیرون نگاهش میکنن یا مثلا میریم مغازه دخترا بهش نخ میدن من خیلی واسم مهم نبود قبلا آما الان که باردار شدم بشدت حساس و افسرده شدم و اندامم به هم ریخته صورتمم ورم کرده همش گریه میکنم بی دلیل و عصبیم و وقتی خونه میاد دیگه اون آرامشو نمیتونم بهش بدم اصلا دست خودمم نیست چیکار کنم واقعا 

رها کن نگاه کن 

😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟ خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به خاطر بارداریه حساس شدی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

الهی عزیزم 

بخاطر بارداریت طبیعیه

ولی ب خودت استرس نده فکر نکن 

مرد ک خوب باشه و ذات پاکی داشته باشه هزارتا زن و دخترم خودشو بکشن بهشون نخ نمیده

شوهرتم انشاالله بهت وفاداره فکرتو درگیر نکن واسه بچه خوب نیس

در این مورد با همسرت گفتگو کن تا خیالت راحت شه

برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.

بد به دلت راه نده تو این دوران حساس منم باردارم و شوهرم خوشگله ولی بنظرم خودشون درک میکنن که تو این دوران طبیعیه که ظاهر زن تغییر کنه شوهر من اینقد ذوق بچه رو داره هر روز شکممو اندازه میگیره و منتظره بزرگ شه بچه

درک میکنم تازه افسردگی بد زایمان ک نگم اصن!کلا زن زائو و باردار بشدت حساسه

واقعا اون اوایل تا سه ماه اول که همش زیر سرم بودم اینم الان ایشالا زودتر تموم شه 

الهی عزیزم بخاطر بارداریت طبیعیهولی ب خودت استرس نده فکر نکن مرد ک خوب باشه و ذات پاکی داشته باشه هز ...

ممنون عزیز دلم ❤️🙏

خودمم میخوام صحبت کنم اما نمیدونم چطور بحث و باز کنم که فکر نکنه بهش شک دارم .