2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاغل بودن ربطی به هم کفو بودن ندارهشان خانم خانه دار پایین تر نیستمگر این که ذهنشون فقیر باشه که زن ...

عزیزم وقتی دادگاه قرار باشه نفقه زن رو حساب کنه به شان زن نگاه میکنه و تو اون مورد برای زنی که تحصیلات بالا داره و شاغله شان بیشتر و نفقه ی بیشتری در نظر میگیره 

تکاپو برای نجات ✨️
عزیزم وقتی دادگاه قرار باشه نفقه زن رو حساب کنه به شان زن نگاه میکنه و تو اون مورد برای زنی که تحصیل ...

من در مورد دادگاه حرف نزدم عزیزم

صرفا شاغل بودن یا نبودن خانم در ازدواج رو گفتم

من در مورد دادگاه حرف نزدم عزیزمصرفا شاغل بودن یا نبودن خانم در ازدواج رو گفتم

متوجهم

این مثال زدم که بگم مثلا تو قانون که اومده گفته مرد صرفا باید خرج زندگی بده و زن بشینه به خونه رسیدگی کنه و اجازه و اختیار کار و تحصیل زن دست شوهرشه

تو عمل همین قانون شان زن تحصیل کرده و شاغل رو بالاتر میدونه

وقتی داستان اینه زنا باید حواس شونو بیشتر جمع کنن

تکاپو برای نجات ✨️
متوجهماین مثال زدم که بگم مثلا تو قانون که اومده گفته مرد صرفا باید خرج زندگی بده و زن بشینه به خونه ...

این مباحث به حقوق مربوط میشه و اگه بخوایم بازش کنیم، بحث گسترده ای داره، ما نظرات شخصی خودمون رو با توجه به سوال تاپیک نوشتیم  

بله در عمل قانون رو میشه خیلی تغییر داد به هر سمت و سویی برد.

پس دلیلش شان خانم شاغل نیست.

این هم نظر قانون

در قانون مدنی ما هیچ تفاوتی بین زن شاغل و خانه دار در زمینه نفقه وجود ندارد. طبق قانون وظیفه تامین مخارج خانواده بر عهده مرد بوده و همسرش هیچگونه وظیفه ای برای مشارکت در هزینه های زناشویی ندارد.