2777
2789
هپه مردا فقیر نیستن خیلی ها چون موقعیت بالا دارن اصلا در شان خودشون نمیبینن با کسی که موقعیت اجتماعی ...

همه*****

من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشت سرم واق واق میکنه . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعنوان یه دختر تحصیلکرده که دانشگاهای تاپ درسخونده و الانم شغلم عالیه بایدعرض کنم متاسفانه ارزشها عوض شده و دختر تحصیلکرده هیچ احترام و عزتی تو جامعه ما نداره 

منم اگه یه بار دیگه بدنیا میومدم لای کتاب هم باز نمیکردم 

من بعنوان یه دختر تحصیلکرده که دانشگاهای تاپ درسخونده و الانم شغلم عالیه بایدعرض کنم متاسفانه ارزشها ...

خب بستگی داره چه رشته ای خونده باشی

رشتت چی بوده؟اگه پزشکی خوندی که باید حلوا حلوات کنن

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن

برام خیلی عجیبه

یعنی یک نفر به این موضوع اشاره نکرد که میشه تحصیلکرده خانه دار بود

اولویت ها توی افراد بنا به شرایطشون متفاوته

خودم در این شرایط بودم و با افتخار در حال حاضر خانه دار هستم

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
خب بستگی داره چه رشته ای خونده باشیرشتت چی بوده؟اگه پزشکی خوندی که باید حلوا حلوات کنن

عزیزم رشته ی تحصیلم جز سه رشته ی برترهست

الان پزشکای عمومی و متخصص هم ارزش و احترامی ندارن 

یعنی یکی دارو خونده باشه احترام نداره فقط پزشکی احترام داره ! عجب 

هپه مردا فقیر نیستن خیلی ها چون موقعیت بالا دارن اصلا در شان خودشون نمیبینن با کسی که موقعیت اجتماعی ...

شاغل بودن ربطی به هم کفو بودن نداره

شان خانم خانه دار پایین تر نیست

مگر این که ذهنشون فقیر باشه که زن خانه دار رو پایین تر ببینن 

این که سلیقشون زن شاغل باشه با این که زن خانه دار رو تحقیر کنن فرق داره

شاغل بودن ربطی به هم کفو بودن ندارهشان خانم خانه دار پایین تر نیستمگر این که ذهنشون فقیر باشه که زن ...

شآغل بودن به هم کفو بودن بی نهایت ربط داره 

خودتو گول نزن 

شآغل بودن به هم کفو بودن بی نهایت ربط داره خودتو گول نزن

به ذهنیت باز یا بسته ی اشخاص ربط داره

بودن همچین ازدواجایی که اتفاقا بسیار موفق هم بوده

خودم رو گول نزنم؟ مگه میدونید من شاغلم یا نه، ازدواج کردم یا نه؟😄

شما هم خودتون رو گول نزنید، برای هم کفو بودن باید به یک سری مسائل مهم و اساسی دیگه توجه کرد

به ذهنیت باز یا بسته ی اشخاص ربط دارهبودن همچین ازدواجایی که اتفاقا بسیار موفق هم بودهخودم رو گول نز ...

شغل و تحصیلات هم یکی از فاکتورهای بی نهایت مهمه هم کفو بودنه اونی که نقطه ضعف داره انکارش میکنه   دو نفر از لحاظ اخلاق و خانواده و ...هم کفو باشن اونی که شغل بهتر و تحصیلات بهتر داره بالاتره کجاش رو نمیفهمی؟؟؟اونی که نداره و نشسته خونه که خب اصلا قابل قیاس نیست 

تو هزار بار هم ریپلای کنی چونه بزنی که نشانه نقطه ضعفته مردایی که تحصیلات و موقعیت دارن دنبال هم سطح خودشونن 

شغل و تحصیلات هم یکی از فاکتورهای بی نهایت مهمه هم کفو بودنه اونی که نقطه ضعف داره انکارش میکنه دو ...

اشخاصی که به بلوغ فکری نرسیدن و بی تجربه هستن زود هم قضاوت میکنن!

برای اثبات حرفم نیازی به ریپلای کردن و به قول شما چونه زدن ندارم

حقیقت حقیقته، نیازی اثباتش نیست ، من فقط توضیح دادم

برام اصلا مهم نیست بپذیرید یا نپذیرید.

اشخاصی که به بلوغ فکری نرسیدن و بی تجربه هستن زود هم قضاوت میکنن!برای اثبات حرفم نیازی به ریپلای کرد ...

حقیقت رو توی اجتماع بین افراد موفق و نخبه ها میشه دید همه دنبال هم سطح خودشونن چونه بزن بهشون میگم شاید قبول کردن   

2810