2777
2789

جفتشون زحمت کشن و هرکدوم هدف خودشونو داشتن حالا یه سریا یا برحسب سلیقه یا مشکلاتی که داشتن نتونستن تحصیل رو ادامه بدن.اما به طور کلی بنظرم یک شخص تحصیل کرده حرفای بیشتری واسه گفتن داره

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچی کم میشه با ارزشتر میشه فک کنم الان مردا خونه دار و کدبانو بیشتر میخوان  ولی وقتی به مخارج زندگی فک میکنن دوست دارن خانومشون درامد داشته باشه 

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛

اونی که با اعتماد به نفس از وضعیت زندگیش میگه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
هرچی کم میشه با ارزشتر میشه فک کنم الان مردا خونه دار و کدبانو بیشتر میخوان ولی وقتی به مخارج زندگی ...

هپه مردا فقیر نیستن خیلی ها چون موقعیت بالا دارن اصلا در شان خودشون نمیبینن با کسی که موقعیت اجتماعی و شغلی نداره ازدواج کنن هم کفو بودن مهمه بهرحال!

من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشت سرم واق واق میکنه . 

2810