2777
2789
سلاممممممممم

من مثه اینکه الان هفته ای نیم کیلو کم میکنم از بس رعایت نمیکنم

چرا نمیاین دلداری و انگیزه بدین ؟

صبحانه برداشتم یه کیک خودم آخه آدمو که سیر نمیکنه هیچ کالری بدی هم داره

تو ورزش هم سعی میکنم تا جایی که به خودم فشار نیومده بدو ام خیلی بهتره
سلام زهرا جون و بقیه دوستان ... من یه کیلومتر نوشتم ولی پاک شد دیگه حال نداشتم !‌... خوب هفته ای نیم کیلو خوبه دیگه اتفاقا ... من مدت هاست که مزه چیپس و پفک و این هله هوله ها یادم رفته چون اگه اینا رو بخوری باید قید رژیم رو بزنی ... حتی کالباس و سوسیس و ... رو باید حذف کنی چون مواد کمتری می خوری باید حتی الامکان مواد مغذی و سالم باشن. مثلا صبحونه یه دونه تخم مرغ پخته بدون نون با کلم بروکلی ... چون کلسیمی که توی کلم بروکلی هست خیلی جذبش از لبنیات بالاتره و مواد مغذی دیگه ای هم داره. مثلا عدسی هم خوبه . ما ایرانیا کلا رژیم غذایی محدودی داریم و خیلی چیزا نمی خوریم. خیلی از کشورا صبحونه غذای گرم می خورن. باید یه چیزایی از خودمون ابداع کنیم . غذاهای سالم و رژیمی بدون نون و برنج .

زهرا اگه از این کش ورزشی ها داری من آدرس یه سایت رو بهت می دم که نرمشای تقویتی توش هست ... برای تقویت زانو و مچ پا استفاده کن ... نباید که ضعیف باشه ... چرا می گی مچ پا و زانوت ضعیفه؟

http://www.womenshealthmag.com/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااااااای لیلی من چند روز یه بار دارم پفک میخورم کیک میخورم و بیسکوئیت

واسه بابای رایان و خود رایان میخریم تهشو من میخورم الان بردم گذاشتم تو کابینت که دیگه نبینم وسوسه بشم به رضا هم گفتم دیگه کیسه کیسه خوراکی نخره در حد همون لحظه که میخوان بخورن بگیره

راستش یه بار مچ درد و کمر درد داشتم رفتم دکتر بهم گفت البته ورزش هم گفت انجام بدهم همون موقع انجام دادم ولی الان یادم رفته

آدرس سایت رو بزار ممنون .

اتفاقا الان میخواستم ببینم چرا میگن کلم بروکلی بخورین .

سلام

وای زهرا منم مثل تو پفک و بیسکوییت میخرم کلا عاشق هله هولم

منم 1.5 کم کردم
و به قول زهرا مشخصه چون انگار سایز کم کردم
به قولی جمع شدم

راستی من چند روز قبل پریودم دیوونه میشم نمیتونم رژیم بگیرم و فقط میخوام بخورم
اعصابمم داغونهه
شما ها اینجوری نیستید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و متاسفانه الانم دیوونه شدم

ولی ورزشمو میکنم
بچه ها منم بعد از یک هفته 1 کیلو کم کردم.هفته پیش که شروع کردم خیلی گرسنه می شدم ولی این هفته بهتره.
بچه ها من توی ورزش کردن خیلی تنبلم.همش می گم ایلیا که خوابید دراز و نشست می زنم حلقه می زنم بعد که ایلیا می خوابه اینقدر خسته ام که خودمم خوابم می بره.
یه پیشنهاد قرار بذاریم روزی مثلا 50 تا دراز و نشست هم بزنیم.شاید من تشویق بشم ورزشم بکنم.
راستی بلد نیستم خودمو توی لیست اضافه کنم اینجا می نویسم
12-فرنوش 165 66 65 60
به به چقدر انگیزه

خیلی خوبه فرنوش جون مثه اینکه خوب پیش میریم ولی ورزش هم تو برنامه ات بزار که برای سلامتیمون خیلی خوبه

نازیلا می تووووووووووووووو عصبی میشم و هی میخوام چیزهای شیرین بخورم

لیلی جونم ممنون خیلی خوبه این سایته

سلام
من با طرح دراز نشست همگانی خیلی موافقم.
هر کسی هم دراز نشست زد شب بیاد اعلام کنه.
اگه هم یه روز براش نشد تا فرداش وقت داره که جبران کنه و مثلا اون روز 100 تا بزنه. ( اگه قراره روزی 50 تا باشه)
در غیر اینصورت سهمیه اون روزش از بین میره و دیگه نمیتونه جبران کنه.

( این قانون برای اینه که تنبلی نکنیم بگیم 3 روز دیگه 150 تا میزنیم و یا هی جمع بشه )
موافقین؟
من فعلا دو کیلو و خورده ای کم کردم. خورده ایش رو نمیدونم چون امروز خودمو وزن نکردم :دی
رفتم حلقه خریدم اینقدر مسخره است. هر کاری میکنم نمیتونم بزنم. هر چقدرم قر کمرمو بیشتر میکنم فایده نداره. باز باید تلاش کنم.
با درازنشست موافقم.
راستی من چند وقته دیگه دوچرخه نمیزنم. تنبل شدم.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
کلا از اولم گفتم یه ورزش دسته جمعی انجام بدیم خیلی خوبه. مثل طناب، درازنشست، دو، حلقه که البته من بلد نیستم. میتونیم هر چند وقت یه بار تغییربدیم ورزشو که طبق گفته های لیلی جون به بدن هم شوک وارد بشه و عادت نکنه.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
حالا عزیزم وقتی بدن به ورزش عادت کرده که انجام اون ورزش برات عادی و بدون خستگی شده باشه ... حالا خیلی مونده تا اونجا :)))) ....

بعدشم حتما تمرین با وزنه رو فراموش نکنین عزیزان من (هه هه ... مقام معظم رهبری). جدی چون واسه استخوان و اسقامت مفاصل و تقویت عضلات و خلاصه همه چی خوبه ... وزنه سنگین باشه چه بهتر نرین همش نیم کیلویی بزنین. هرچی سن بالاتر می ره تمر ین با وزنه مهمتره .

یه نرمشی هست که صبح که از خواب پا می شین مثل گلها وا می شین می تونین انجام بدین ... دست رو روی لبه تخت بذارین و به حالت اریب (کج) وایستین ... بعد با حرکت خم و راست شدن آرنج به بدن فشار بیارین ... واسه پهلو ها خوبه ... البته تمرین باید با شکل باشه تا اشتباه انجام نشه ... ولی خوب امتحان کنین شاید شد.

واسه این شکم لامصب هم فقط درازو نشست موثر نیست ... یه چیزی مثل توپ ایروبیک بین پاها قرار می دیم و پاها رو به حالت 90 درجه صاف بالا می بریم . بعدش با فشار به توپ کم کم پا رو از بدن فاصله می دیم ( درحد 20 سانت) و دوباره به حالت اول برمی گردیم. حرکت دوچرخه هم خیلی خیلی خوبه (آرنج به زانو نه مثل دوچرخه پا زدن)

در کل چربی دور شکم هم مثل بقیه جاها با رژیم و ورزش های کل بدن مثل دو و شنای سوئدی آب می شه... بعدش انشاالله هشتی شکم رو با این عضلات بیرون می اندازیم !

آها .... یه نکته خیلی خیلی مهم ... عزیزان من! به شما نصیحت می کنم که هر ورزشی که می کنید شکم رو کاملا تو بدین ... وگرنه اون ورزش شکم شما را بزرگتر خواهد کرد !!! و دم و بازدم فراموش نشود.
http://www.womenshealthmag.com/
منم با دراز نشست موافقم توتال کور دارم ولی اصلا نمیرم از بس جلوی چشمم نیست

ولی الان نرمش میکنم و بعدش میدوام خیلی احساس خوبی پیدا میکنم از این تحرک

آفرین شیرین معلومه خوب رعایت میکنی ها

واااااااااای من دقت کردم هر روز ناپرهیزی میکنم کیک و کلوچه و پفک و شکلات و آبمیوه , یکی از اینها بالاخره در روز گولم میزنه

ولی باز هم خیلی راضی هستم با همین کم خوردن و ناپرهیزی الان 2 کیلو کم کردم .

وااااااااااااااای لیلی چه چیزهای خوبی بلدی ها امروز خواهرم میگفت برو تربیت بدنی بخون به جای تاریخ علاقه در تو میبینم هههههههههههه

من نمیدوننستم باید شکمم رو تو بدهم عجب چیزی رو نمیدونستم از فردا رعایت میکنم

راستی من یه چیزی قبلا شنیده بودم اینکه نفستون رو حبس کنین و دستاتون رو بالای سر ببرین بعد 10 ثانیه صبر کنین و بعدش نفس بکشین روزی 5 بار هر بار 10 12 بار انجام بدین کلی کالری میسوزه الان یادم نیست چقدر ولی تقریبا برابر با 1 ساعت دویدن اگه اشتباه نکنم لیلی جون چیزی میدونی ؟
سلام من اومدم...

نبودم که بودم ولی مهمون داشتم و نمیشه که جلوی مهمون رژیم بگیری میشه؟؟؟؟

ولی خوب کم خوردم.. البته از بستنی نمیتونم بگذرم 2 بار خوردم ولی ماه هاست که هله هوله نمیخورم...

خوبه شنبه ها وزن بگیریم و دراز نشست همگانی بزنیم ...منم هستم.

زهرا جون منم اینو که گفتی در مورد حبس نفس شنیدم ولی نمیدونم راسته یا شایعه برای ما تنبلا...

نازیلا جونم منم مثل توام!!!! یک هفته مونده به پریودم مثل دیوونه های زنجیری از نوع قحطی زدهاش میشم و هی میخورمو میخورمو میخورم....

ترد میلم رو بردم توی انباری اینقد که خاک خورد و میدیدمش عذاب وجدان میگرفتم..

من میخوام شروع کنم کمکم کنید از کم خوری شروع کنم خوبه؟؟؟
خدایم....صدایت میزنم ....بشنو صدایم....
2810