2777
2789
سلام ... من فعلا مهمونیم و ترازو هم موجود نیست که وزن کنم ولی سعی می کنم که نخورم گرچه سخته ... حالا برمی گردم ببینم چه شاهکاری کردم :) ... افرین بچه ها شما می تونید .. ادامه بدید!! ... برگردم حتما می رم باشگاه چون به قول شما دور بدن از وزن کم کردن مهمتره . توی رژیم ممکنه که عضلات هم با چربی ها آب بشن که خوب نیست... باید عضلات رو حفظ کرد !
http://www.womenshealthmag.com/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیلی چه اطلاعات خوبی داری در اختیار ما هم بگذار

من امروز خودمو وزن کردم 69 و نیم نشون داد در حالی که پریروز 69 چرا ؟؟؟؟؟؟؟/

حالا دیگه وزن نمیکنم واقعا فقط شنبه ها اونم صبح
نام.................................قد.......وزن شروع رژیم...... وزن فعلی..........وزن هدف
1-مهرشین.................166...........69.................68................57
2-زهرا......................160...........70................69................64
3-سارا .....................158...........69 ................69................55 الی 60
4-شبنم....................167...........60 ................60................56
5-حوری....................168 ...........70 ................70...............60
6-لیلی ....................168............68................63.5.............58
7-سعیده
8-پانی......................160...........64 ................64................58
9-مامان رومینا .............168...........70 ................70................60
10-نازیلا.................... 173...........75.................74................63
آفرین نازیلا جون خیلی خوبه همه مون 1 کیلو کم کردیم

فرنوش جون خوش اومدی خیلی به خودت فشار نیار کم کم هم جواب میده

هفته اول خوب ورزش کردم این هفته نتونستم باید بیشتر ورزش کنم .
سلام فرنوش خوش اومدی.
من فعلا مشکلم کم شدن شیرمه. آراد وقتی شیر میخوره دیگه ول کن نیست در واقع به زور میخواد یه چیزی از توش دربیاره. قبلا اینجوری نبود.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
خواهش می کنم زهرا جون , یه چیزایی که به دردتون بخوره می گم:
اول اینکه عضلات از پروتیین تشکیل شدن و وزنشون هم از چربی بیشتره بنابراین ممکنه وزن دو نفر یکی باشه ولی یکی چربی بدنش زیاد باشه و اون یکی عضلاتش بنابراین دور بدنشون با هم فرق می کنه

کربوهیدرات وقند قابلیت تبدیل به چربی رو داره اما پروتئین نه خیلی کم

حتما سعی کنین که ورزش یکنواخت نباشه و تند وکند باشه ... قانون 12 ثانیه حرکت سریع و 8 ثانیه آهسته موقع دویدن یا دوچرخه بیشترین کالری رو می سوزونی

شیرین منم الان یکمی مشکل پیدا کردم انگار واقعا شیرم کم شده فقط سعی میکنم چیزایی که شیر رو زیاد میکنه مثه سوپ و مایعات و هویج حتما بخورم

لیلی جونم بازم بگو از پیاده روی بگو .

دیگه اینکه کی باید به بدن شوک بدیم و چه جوری ؟
یک سری اصول هست که بیشتر به درد مردا می خوره ... مثلا ورزشهای سنگین با وزنه باعث می شه که عضلات حجیم بشن و عضلات هم کالری بیشتری می سوزونن ... بنابراین خود بخود بدن شما کالری بیشتری می سوزونه .. اما بدن زنا کمتر عضله تولید می کنه ... بنابراین تاثیر کمتری داره.

یک روش اینه : به مدت 12 ساعت غذای سنگین نخوری. مثلا از 8 شب تا 8 صبح . بعدش به صورت آروم شروع به دویدن کنی به مدت 30 دقیقه ... اونموقع تمام قندای توی کبد سوخته و بدن شروع می کنه از قند عضلات و چربی می سوزونه.

بعد از یه مدت بدن شروع به مقاومت می کنه که با تغییر کمی توی رویه رژیم و ورزش یعنی یه خورده فشار بیشتر می تونی این مقاومت رو کم کنی و دوباره شروع به وزن کم کردن کنی ... در کل بهتره که ضربان قلب موقع ورزش کردن بالا باشه چون توی یه ضربان قلب مشخص بدن شروع به چربی سوزی می کنه ... بنابراین دویدن و ورزش های سنگین خیلی بهتر از پیاده روی هست ... شما که ماشالا سنی ندارین که !!! پیاده روی مال پیززناس... باید از زمان کم شروع کنی و کم کم زیادش کنی ... بعد از یه مدت خیلی کوتاه خیلی پیشرفت می کنی ... 30 دقیقه دویدن عالیه ... اگه تند و کند باشه که عالی تر ... مشکل این مملکت عزیز ما آلودگی هوا و چشم چرانی ملت هست ... بنابراین من خودم تردمیل رو ترچیج می دم
لیلی جونم ممنون

راستش من مچ پاهام ضعیفه زانوهام هم همینطور واسه همین فقط پیاده روی میتونم بکنم پیرزن شدم یعنی ؟

وزنم از 69 تغییری نمیکنه رژیمم همون 1600 تاست فقط ورزش ام یکمی کم شده

اگه شنبه دیدم نغییری حاصل نشد باید یه شوک به بدنم بدهم

یه روز شوک خوبه ؟ بعد روال عادی رو برم ؟
نام.................................قد.......وزن شروع رژیم...... وزن فعلی..........وزن هدف
1-مهرشین.................166...........69.................68................57
2-زهرا......................160...........70................69................64
3-سارا .....................158...........69 ................69................55 الی 60
4-شبنم....................167...........60 ................60................56
5-حوری....................168 ...........70 ................70...............60
6-لیلی ....................168............68................63.5.............58
7-سعیده
8-پانی......................160...........64 ................64................58
9-مامان رومینا .............168...........70 ................70................60
10-نازیلا.................... 173...........75.................74................63

11-آزی .....................153..........64..................61................52 الی 55
CafeMom Tickers
من قدم کوتاهه

برای همین خیلی بیشتر چاق به نظر میام

هنوز رژیم قطعی رو شروع نکردم ولی با کمی کم کردن غذا و شیرینی و چیپس 3 کیلو کم کردم

انشااله از مهر که هوای اینجا خنکتر بشه و بتونم برم بیرون حتما میرم برا دویدن

این برنامه شوک هم خیلی جالبه
ازش خوشمان آمد!!!!!!!!!!!! ههههههههههههههه
CafeMom Tickers
2810