2777
2789
عنوان

اونایی که بن مژه زدن به نظرتون

89 بازدید | 6 پست

چن سال دوام داره؟ 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
من تازه زدم عالیه حتما بزن.ادم چشاش ازحالتی بی حالی وخواب الودگی درمیاد جذاب دیدع میشه

مرسی مهربونم 

گفتن تا چن سال دوام داره؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سه سال.بستگی به موادی که استفاده میکنه داره برامن یکو دویست شد هزینش ترمیم نرفتم هنوز

باید ترمیممم رفت؟ 

چن بار؟

باید ترمیممم رفت؟ چن بار؟

ترمیمش یباره البته من نپرسیدم ولی حس میکنم یکم ترمیم لازمه بلاخره مثل میکروی ابرومیمونه ممکنه رنگ یه قسمتش بپره.برامن نپریده ولی میخوام برم که داخل مژه هام پوستش یکم  دیده میشه تیره تربشه 

ترمیمش یباره البته من نپرسیدم ولی حس میکنم یکم ترمیم لازمه بلاخره مثل میکروی ابرومیمونه ممکنه رنگ یه ...

لطف کردی گلم 

خیلی ممنون