2777
2789
عنوان

بابام میگه آدم فضایی هارو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3555 بازدید | 185 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آیه میخوای چکار ! خود علم همین رو میگه مگه نگفتید من فقط با اثبات علم قانع میشم ؟

من علم رو قبول دارم 

منتهی شما ادعا کردین که همچین چیزی توی قران هم گفته شده و قران رو بخون تا ببینی.

و اتفاقا من تمام معانی قران رو خوندم و همچین ایه ای رو ندیدم

«و الأرض بعد ذلک دحئها؛و زمین را بعد از آن گسترش داد».(سوره نازعات، آیه 30)کلمه عربی برای تخم،دحاها ...

گسترش دادن زمین؟

زمین گرد نیازی به گسترش دادن نداره 

منظور گستراندن شبیه به غلتاندن نان هستش

یعنی زمین تخت

گسترش دادن زمین؟زمین گرد نیازی به گسترش دادن نداره منظور گستراندن شبیه به غلتاندن نان هستشیعنی زمین ...

زمین که تخت نیست، کهکشان و کیهان در حال گسترشه، نه زمین 

آیه در مورد چی؟

نمیدونم. من داشتم درمورد فرگشت صحبت میکردم دوستمون اونجا حرف دین و قران رو کشیدن وسط و ادعا داشتن قران گفته زمین گرده  و تو قران نخوندی

من نمیدونم چه ربطی داشت اصلا ولی ازشون ایه رو خواستم

نمیدونم. من داشتم درمورد فرگشت صحبت میکردم دوستمون اونجا حرف دین و قران رو کشیدن وسط و ادعا داشتن قر ...

چه درد مورد زمین چه در مورد خلقت انسان هردو در زمینه علمی اثبات شده اند، البته منظورم این نیست همه دانشمندان همین یک عقیده رو دارند یک عده هم همون عقیده فرگشت رو در مورد انسان دارند، یک هم حتی نظریه داروین رو باور دارند.

در مورد زمین و خلقت انسان هم در قرآن اومده، البته من که کل قرآن رو نخوندم و آیه ای در ذهن ندارم.

البته دیگه قرآن کامل در مورد علم ننوشته بیشتر اشاره کرده.

بعد هم تفسیر قرآن سخته همه نمی توانند راحت تفسیر کنند و این خود موجب برداشت غلط میشه، خودمم در این زمینه تفسیر تخصصی ندارم.

چه درد مورد زمین چه در مورد خلقت انسان هردو در زمینه علمی اثبات شده اند، البته منظورم این نیست همه د ...

فرگشت همون نظریه داروین هست

که بعضی از مسلمانان هم اونرو قبول دارند

2810