2777
2789
عنوان

بابام میگه آدم فضایی هارو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3555 بازدید | 185 پست
یادش بخیر بچه که بودم کتاب مثلث برمودا روخوندم به یقین رسیده بودم که آدم فضایی وجود دارم همش چشمم به ...

ما از اونا میترسیم اونا از ما 😂 چجوری بیانو خدا داند

کاربری دونفر 

مطمئنم که وجود دارن ، مامانحونم به مامانم می گن وقتی تو ۷/۸ سالت بود یعنی حدود ای سال ۵۷/۵۸ تو شب ۲۳ ماه رمضان یه ظرف مسی بزرگ می بینم که خیلی نورانی بود و با سرعت زیادی حرکت کرده ایشون اینجوری تعبیر کرده بودن که شاید یکی از معصومین باشن بنده خدا خب اطلاعی هم نداشتن ، من چند وقت پیش خبری و خوندم که مربوط به همون سالها فک می کنم ۲۳ یا ۲۹ شهریور ماه اون سال بود که تو تهران یه بشقاب پرنده ای مشاهده می شه و یه خلبان به دنبال اون می ره اما موفق نمی شه بهش برسه اومدم ۲۳ رمضان رو که مامانجونم اون شی رو دیده بود به شمسی تبدیل کردم دقیقا همون تاریخ شد!

اینم بگم ما تهران نیستیم و فاصلمون با تهران زیاده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم یبار رفته بودیم کوه شب چادر زدیم تعدادمون هم زیاد بود بعد اون کوهی ک رفتیم مرتفع ترین نقطه ی ایران بود 

من بچه بودم ولی مامانم اینا و همشون قسم میخورن میگن بشقاب پرنده دیدیم

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

تو جنگیر یهو...دی هستی ارهاونن کاربریش نوشته بود گربه خیابانی !و تو الان امضات نوشتی چقدر احتمال دار ...

فقط جن.. گیر بخود رو پیدا کنم 😄😅.... 

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

ماهم یبار رفته بودیم کوه شب چادر زدیم تعدادمون هم زیاد بود بعد اون کوهی ک رفتیم مرتفع ترین نقطه ی ای ...

اونجاها معمولا پایگاه دارن دولت. مثلا ازین هواپیماهای بی‌سرنشین و ... درست میکنن ازمایش میکنن

..
مطمئنم که وجود دارن ، مامانحونم به مامانم می گن وقتی تو ۷/۸ سالت بود یعنی حدود ای سال ۵۷/۵۸ تو شب ۲۳ ...

پدربزرگ منم کلکسیون مجله های اون دوران رو داره از سال ۵۴تا ۵۶ ،مجله ی جوانان 

تو هر فصلش یه داستان واقعی از ادم فضایی ها هست که مثلا فلان روستا یه کشاورز دیده و یه سری نشونه ها و غیره

2810