2777
2789
عنوان

بابام میگه آدم فضایی هارو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3555 بازدید | 185 پست
انسان از نسل میمون نیستانسان و میمون اجداد مشترک دارن همونطور که نارنگی و پرتقالمارمولک و افتاب پرست ...

جواب که دارد تمام تکامل ها و جهش ژنتیک ها همگی فاقد شعور اند کدام حیوانی مثل انسان شعور دارد؟ این خیلی واضحه 

به تکامل و فرگشت اعتقاد دارم همه موجودات کره زمین از همین منشأ گرفتند الا انسان.

میشه بگین کدوم ایه گفته زمین بیضیه ؟

«و الأرض بعد ذلک دحئها؛و زمین را بعد از آن گسترش داد».(سوره نازعات، آیه 30)
کلمه عربی برای تخم،دحاها است که به معنای تخم شتر مرغ است.تخم شتر مرغ شبیه شکل گوی بیضی و مانند زمین است

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا علت گمراه نشدن من تو این بحث ها اول قرآن و دوم رشته ایه که دارم میخونم شاید با ژنتیک بتونن رنگ چ ...

خیلی خوبه به قرآن اعتقاد دارید و می‌خونید، من در این زمینه نیستم یا مذهبی نیستم ولی به این چیزا اعتقاد دارم 

درمورد عقاید صحبت نمیکنم داریم علمی حرف میزنیم

قرآن یه کتاب علمی است  از نجوم بگیرین تا بدن انسان 

تماما در آن است تنها عقیده نیست علمی هم هست چون کسی که ما ها خلق کرده گفته! خدا از خلقتش آگاه تر از ماست

کلا علت گمراه نشدن من تو این بحث ها اول قرآن و دوم رشته ایه که دارم میخونم شاید با ژنتیک بتونن رنگ چ ...

همین طوره نمیشه با جهش ژنتیک شعور افزود چون مبینیم هیچ موجود زنده ای مثل انسان در این کره خاکی شعور ندارد البته متاسفانه همین انسان ها هم برخی متاسفانه شعور ندارند

اصلا همچین چیزی امکان نداره تو بحث ژنتیک و جهنش ژنتیکی شاید ظاهر و رنگ بشه تغییر داد ولی جهش ژنیتیکی ...

من توی کتاب قصه های پیامبران خوندم که خداوند یک گروه از انسان ها رو  بخاطر گناهانشون به عذاب گرفتار کرد و تبدیل به میمون کرد فکرکنم توی قرآن هم اومده و دلیل اینکه ژن شون به انسان شبیه هست ممکنه همین باشه که میمون ها انسان هایی بودن که مورد عذاب قرار گرفتن و تغییر شکل دادن 

خیلی خوبه به قرآن اعتقاد دارید و می‌خونید، من در این زمینه نیستم یا مذهبی نیستم ولی به این چیزا اعتق ...

منم مذهبی نیستم از لحاظ علمی خیلی قرآن رو قبول دارم با خودم میگم چجوری ممکنه اون زمانا که هیچکس هیچی نمی‌دونست قرآن درمورد اعضای بدن و تعداد مهره ی گردن و اینا گفته باشه  مغزم هنگ میکنه 

همین طوره نمیشه با جهش ژنتیک شعور افزود چون مبینیم هیچ موجود زنده ای مثل انسان در این کره خاکی شعور ...

بله دقیقا

حتی اجداد مشترکی ندارند!! جد انسان ها آدم و حوا هستن که از جنس خاکن و خدا گفته و چیزی درباره میمون گ ...

آره البته ژن مشترک داریم ولی از یک جد نیستیم انسان جداگانه خلق شده.

2810