2777
2789

تاپیکای قبلیم گفتم با 20 سال سن یه گوشی برام نگرفت هرکاریی بگید کردمم درحالی که خواهرام بهترین گوشی رو دارن من یه گوشی ندارم امسالم دارم میرم دانشگاه این دوماهی عزا گرفتم که چطوری باید برم و بیام قبلا یه گوشی داشت منم بعضی وقتا میرفتم درونش الان گوشیش ترکیده خراب شده حوصلش سر میره کلا تو خونه دلم براش میسوزه میخوام برم یه تیکه طلا کوچیک دارم براش بفروشم گوشی بگیرم اول میخواستم لب تاپم رو بفروشم دیدم ارزش نداره قیمتش انچنانی نیست گفتم همون یکدونه طلامو بفروشم دلم براش میسوزه اول بهش گفتم حاشا کرد گفت نمیخواد الان چیزی نمیگه بهش گفتم حالاکه من برا گوشی میخرم تو نمیخوای برام بخری میگه اینقدر با این حرفا کلافم نکن اعصابمو خورد نکن پول دستم نیست بهش گفتم پس چطوری برا اینکه دخترا بالاترین مدل ایفونو داشته باشن رفتی قرض کردی و هرجور شده پول فراهم کردی پاشد رفت انور واقعا بعضی وقتا از پرو بودنش شاخ درمیارم برا خودشم اگه نمیخوا گوشی بگیره چون زورش میاد  پول به گوشی بده نمیگیره بهش گفتم لاقل برم سرکار و لب تاپم رو بفروشم برا خودم گوشی بگیرم بازم میگه نه این زن فقط دلش میخواد منو دیوونه کنه هوف

عنب ،خب با همون پول طلا برا خودت گوشی بگیر

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عنب ،خب با همون پول طلا برا خودت گوشی بگیر

دلم نمیاد بیکار تو خونه در و دیوارو زل میزنه دلم میسوزه براش با خودم گفتم لاقل من دانشگاه میرم کلاس میرم یکم سرگرمم ولی این بدبخت همش داره در و دیوارو نگاه میکنه

من که نفهمیدم تو‌میخوای براش بگیری بعد میگی حالا که من برات میخوام بگیرم تو هم برام بگیر یعنی چی پتو ...

دهنت سرویس    من میخوام یه گوشی قیمت مناسب براش بگیرمم تا شیش هفت تومن سرهم کنمش واسه خودم یه گوشی خوب میخوام دیگه واقعا پول ندارم که بیست و خوردی سی تومن پول گوشی بدم گفتم لاقل تو یه چیزی وسیله ای طلایی بفروش بعد این همه سال یه گوشی خوب برام بگیر

دلم نمیاد بیکار تو خونه در و دیوارو زل میزنه دلم میسوزه براش با خودم گفتم لاقل من دانشگاه میرم کلاس ...

دلت برا هیچ کس نسوزه مخصوصا تواین شرایط 

اگ راه دور میری دانشگاه همونجا برو سرکار، الانم طلا گرون شده بفروش برا خودت

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
دلم نمیاد بیکار تو خونه در و دیوارو زل میزنه دلم میسوزه براش با خودم گفتم لاقل من دانشگاه میرم کلاس ...

پس ایشون چطور دلش میاد برای بچه های دیگش گوشی بخره ولی برای شما نخره ؟

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓

می خوای یدونه نوکیا بدی آیفون بکنی کلک  

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
چقد حرفات پارادوکس داشت

چه پارادوکسی جانم اینجا باز دنبال ترحم نیستم یه نمیخوام پول جمع کنم 

گوشی بخرم که گفتم این 20 سالی یه گوشی نگرفتی برام لاقل پول دستت اومد یا یه تیکه طلا بفروشت قبل دانشگاه شروع بشه یا موقع تولدم بهم بده

دلت برا هیچ کس نسوزه مخصوصا تواین شرایط اگ راه دور میری دانشگاه همونجا برو سرکار، الانم طلا گرون شده ...

نه لعنتی دانشگاهم شهرمونه مامانم هم گیر میده میگه شهرمون کوچیکه همه هم میشناسیم من نمیزارم بری طلامم زیادی قیمتی نیستش

دهنت سرویس من میخوام یه گوشی قیمت مناسب براش بگیرمم تا شیش هفت تومن سرهم کنمش واسه خودم یه گوشی خ ...

نه نشد باز نفهمیدم 😂😂

ان شاءالله که گوشی واسه هردوتون جور شه

حسبی الله ❤
نه لعنتی دانشگاهم شهرمونه مامانم هم گیر میده میگه شهرمون کوچیکه همه هم میشناسیم من نمیزارم بری طلامم ...

بابا هم هست؟ 

اگ بابات گیر نمیده برو سرکار، چون میشه مامانارو پیچوند اما باباها نه،برا خودت گوشی واجب تره

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
می خوای یدونه نوکیا بدی آیفون بکنی کلک

نههه بخدا    میخوام یه گوشی بخرم سرش گرم شه لاقل اینطوری یکم دلش رحم بیاد قبول کنه برام یه گوشی بخره دیگه مردم اینقدر گریه زاری و خواهش التماس که یه گوشی برام بخرین