2777
2789
عنوان

بیدار کردن بچه زیر دو سال

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 23 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا باید بچه رو زا به را کنیم آخه ؟! بخوابه ... مگه چیزی میشه،؟!!! به مرور زمان با قانون خونه و مادرش آشنا میشه 

هر چی بیشتر استراحت کنه هم برای خودش خوبه و هم شما ، بیدار بشه اذیت کنه راضی میشید؟؟!

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

تو خواب نباید بهش شیر بدی گرسنه بشه خودش بیدار میشه ،شیر شب از هشت ماهگی باید قطع بشه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
جدی؟ چ جالباخه وقتی میخوابه هی با شیر من خوابشو تمدید میکنه.

ببین سخت نگیر راهیه که باید بریم با تمام سختیاش فقط بزار قشنگ بخوابه از اونور سرگرمش کن زودتر بخوابه ...فقط بزور بیدارش نکن رشدش ب خوابشه

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

پسر من از روزی که دنیا اومد شب رو کامل میخوابید و برا شیر حتی بیدار نمیشد بردمش دکتر گفتم مگه نباید هر دوساعت برا شیر بیدارش کنم گفت خیلی کار اشتباهیه که بچه رو برا شیر بیدار کنی بذار خودش بیدار شه رشد بچه تو خوابه واقعا همینجور هم شد

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
چرا باید بچه رو زا به را کنیم آخه ؟! بخوابه ... مگه چیزی میشه،؟!!! به مرور زمان با قانون خونه و مادر ...

اخه من حس میکنم اگه بیدارش نکنم،کل روز رو میخواد بخوابه و شب بخواد بیدار بمونه.

شایدم اشتباه میکنم، شایدم ن، نمیدونم.

اخه من حس میکنم اگه بیدارش نکنم،کل روز رو میخواد بخوابه و شب بخواد بیدار بمونه.شایدم اشتباه میکنم، ش ...

درسته.خواب شب مهم تره که زود بخوابه و عمیق باششه .هورمون رشد توی شب ترشح میشه