2777
2789
عه من فک کردم دخترم خیلی بد نوشته و بقیه بچه ها حتما خیلی حوب مینوسن . استرس گرفتم

نه عزیزم معلم سختگیره مثله مال پسره منه.چون گفته بود همه مرتب زیر هم به یک فاصله خب بچه تازه دوروزه مدرسش شروع شده چجوری همه‌رو یدست و به ی فاصله بتونه بنویسه. معلمش خیلی سختگیره قشنگ معلومه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
واقعا؟؟؟ استرس انداخته به جونم . بله رفته تابستونم بردمش جامعه القران حروف و یاد گرفته

ن بابا برا پسرمم مث همین بود خیلی خوب نوشته..چند سالشه معلمه ؟؟؟ برا من سال اول فک کنم خیلیییی کم سنه معلمش

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب معلم پسر من مه روزی دو صفحه درس میده دیروز ۵خط مشق داشتن.کم مدرسه درگیرن وقتی میرسن هم معلم م ...

هنوز اول راه هستن خسته میشن 

امروز یک صفحه نگارش درس داد فقط 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه از مشقاش یه عکس بفرستی عزیزم . من مشق دخترمو گذاشتم .به نظر خودم خوب نوشته ولی معلمش تذکر نوشته ...

سلام عزیزم.ببخشید دیشب رفتیم مهمونی نشد عکس بفرستم الان میفرستم برات

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بفرمایید عزیزم

خیلی عالیه ،موفق باشه همیشه انشالله🤩🤩🤩

قربونت عزیزم همچنین دختر شما❤