2777
2789

احساس میکنم خیلی زود بود همش خودخوری میکنم اگه پسرم چند روز دیرتر بود نیمه دومی میشد.یا حداقل فروردین اردیبهشت بدنیا میومد.خیلی کوچیکه اما هیچی نمیگه هیچ اعتراضی بحدی خسته میشه مدرسه اما اصلا غرنمیزنه و خیلی عاقله و این بیشتر دلمو میسوزونه.سر درسش مشکلی ندارم چون کلا خوندن نوشتنو بلده اما درونگراست سخت ارتباطمیگیره و این دغدغمه 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این هفته هیچ مشقی بهشون نداد بیشتر معرفی و بازی برای دست ورزی و نقاشی ورزش خمیر بازی

چه خوب معلم پسر من مه روزی دو صفحه درس میده دیروز ۵خط مشق داشتن.کم مدرسه درگیرن وقتی میرسن هم معلم مدام کار میخواد از بچه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
احساس میکنم خیلی زود بود همش خودخوری میکنم اگه پسرم چند روز دیرتر بود نیمه دومی میشد.یا حداقل فروردی ...

ای جان منم مشکلم همینه .دخترم نیمه اولیه و خودشم آخرای شهریور . میگم کاش یه سال دیرتر میفرستادمش . صب خوب پا میشه ولی مشقاشو یکم سخت مینویسه یعنی همش دنبال اینه که فرار کنه و ننویسه ،خیلی علاقه نشون نمیده 

چه خوب معلم پسر من مه روزی دو صفحه درس میده دیروز ۵خط مشق داشتن.کم مدرسه درگیرن وقتی میرسن هم معلم م ...

میشه از مشقاش یه عکس بفرستی عزیزم . من مشق دخترمو گذاشتم .به نظر خودم خوب نوشته ولی معلمش تذکر نوشته . میخوام ببینم بچه های دیگه چطور مینویسن 

ای جان منم مشکلم همینه .دخترم نیمه اولیه و خودشم آخرای شهریور . میگم کاش یه سال دیرتر میفرستادمش . ص ...

طبیعیه عزیزم خیلی کوچیکن تا سه ماه طبیعیه.پسرمن دستاشم ضعیفه فقط باید تمرینای دست ورزی رو کار کنن.اما واقعا زود بود واسه بچهای ما.

میشه از مشقاش یه عکس بفرستی عزیزم . من مشق دخترمو گذاشتم .به نظر خودم خوب نوشته ولی معلمش تذکر نوشته ...

عزیزم مدرسه هست دفترشو برده غروب اومد میفرستم برات.اما پسر منم همینه دستاشون ضعیفه تا بیان راه بیفتن زمان میبره

میشه از مشقاش یه عکس بفرستی عزیزم . من مشق دخترمو گذاشتم .به نظر خودم خوب نوشته ولی معلمش تذکر نوشته ...

نه خوب نوشته سختگیره معلمه.

دخترتون پیش دبستان رفت؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

وای معلمشم چه سختگیره ها

2810