2777
2789

خودم سرشار از انرژی منفی شدم 

جوو خونه همش غم‌و‌بحث‌و‌دلخوری و‌کینه 

انقدر انرژی منفیم زیاد شده هیچی طبق میلم ویش نمیره همه چی برعکس اونی ک میخوام میشه تابدتر عصبی ‌ دلخور بشم

نمیدونم چیکار کنم درست بشه

همشم‌بخاطر دعواها و‌کینه های اخیرمون باشوهرم از همدیگه

و ابنکه توهمین اوضاع گند من پری شدم بدتر افسردم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعی کن به بحث و دعوا دامن نزدید کشش ندید 

توام بیشتر تا تموم شدن پری استراحت کن 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

یاد خونه مادریم افتادم

خیای بده ی وقتایی اینجوری جوو منفی بشه کلا حس میکنم قلبم اینهمه سختی نمیکشه 

زیاد زیاد زیاد فکرجدایی دارم 😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

عزیزم دارچین بسوزون توخونه بچرخون

پنجره هارو‌باز کن هوای سنگین بره بیرون

شما باهاش حرف بزن و جو رو عوض کن

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
باید بگردی علتشو پیدا کنی

علتش اینه چندوقت زیاد باشوهرم بحث‌کردیم یجورایی ازم دلخوره من بیشتر همش باتیکه و کنایخ حرف میزنم اونم همش حرفاکارایی میکنه عمدا ک میدونه عذاب میکشم تااعتراض کنم میگه تو چیکار داری همه کاره خونه منم میدنه متنفرم از تبعیض عمدی میگه عصبی بشم

خیای بده ی وقتایی اینجوری جوو منفی بشه کلا حس میکنم قلبم اینهمه سختی نمیکشه زیاد زیاد زیاد فکرجدایی ...

قوی باش درست میشه باید ی مدت حوصله کنی به این فکر کن همسرتم مث تو حوصله نداره اونم

علتش اینه چندوقت زیاد باشوهرم بحث‌کردیم یجورایی ازم دلخوره من بیشتر همش باتیکه و کنایخ حرف میزنم اون ...

هرکس شروع کرد بخودس قول بده دیگه کرم نریزعچه بره از دل اون یکی دراره

ذکر زیاد بگو یاودوودقران بذار با گوشی بقرهسوره واقعه بخون

ممنون بابام چندوقت فوت شده چندروز پیش اومده خواب حواهرم گفته سوره داریات برا مهرو‌محبت بین زن و شوهر زیاد بخونید ولی باز من حوصلم نمبکشه از وقتی بابام فوت شده برم سمت خدا و قران خیلییی دور شدم ازشون😭😭😭😭

2810