2777
2789

مجردمم

من ب سدت پریودی نا منظمی دارم ..... حتی نمیدونم مثلا ماه پیش کی پریود شدم دیگ حسابش از دستم در رفته چون منظم نیس اصلا 

بعد الان حس میکنم خیلی زمان گزشته پریود نشدم 😑حتی میگم ساید دو ماهه پریود نسده باشم نمیدونم شایدم همو ی ماه نسده شایدم اصلا سه ماهه نمیدونم

چیکار کنم؟؟؟

الان نیاید بگید وای مگ میشه ادم یادش نباشه اره میشه اول اینکه نامظمه دوم اینکه من بد شدت مشغله دارم اخرین چیزی ک بهش فکر میکنم پریود :/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اپلیکیشن پریود نصب کن روزی که پریود میشی توش علامت برن دیگه همیشه میدونی اخرین بار کی بوده

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

تنبلی تخمدان داری 

برو امپول بزن تا پریود بشی برای تنظیم‌شدنش دکتر بهت قرص میده 

ولی خب تا وقتی قرص بخوری منظمه نخوری باز بهم‌میریزه 

شایدم بخاطر استرس و مشغله ای که داری ولی حتما برو دکتر ازمایش هورمونی‌ و‌سونو بده ببین پلی کیستیک هستی یا نه 

شایدم بخاطر استرس بوده ک یه ماه نشدی 

منم همچین تجربه ای داشتم بعدشم 5 روز مدت پریودی اینور اونور شه مشکلی نداره

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
2810