2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه سالگی . موسیقی کودک رفت. بچه ها اکثرا اولش نمیفهمن چی دوس دارن‌چی ندارن

منم پسرم سه سالو هشت ماهشه

اصلا نمیدونم علاقه داره یان

میخوام بزارمش نت ها رو فعلا یاد بگیره ولی میترسم اجباری باشه 

اصلا برام مهم نیست در اینده حرفه ای ادامه بده یا ن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سه سالگی . الان یک سال داره می‌ره . بیشتر از بلز مربی شو دوست داره . تینا جون تینا جوووون

بچتون دختره یا پسر؟ 

پسر من سه سالو هشت ماهشه 

پس بزارمش

تهران هستید شما

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معمولا باهوش نسبت مستفیم داره و بی تاثیر نیستکلا افراد باهوش جذب موسیقی و اموزشش میشن

ارع منم شنیدم ولی نمیدونم پسرمو بفرستم یا ن

سه سالو هشت ماهشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم پسرم سه سالو هشت ماهشهاصلا نمیدونم علاقه داره یانمیخوام بزارمش نت ها رو فعلا یاد بگیره ولی میترس ...

گفتم ک علاقه معنی نداره تو بچه ها. باید تومسیر بذاریشون.‌

مثلا من خودم هررروز تمرینم باهاش میکنم‌ معلمش خیییییلی راضیه.‌تمرین تو‌خونه خیلی مهمه

parasoo1989@
گفتم ک علاقه معنی نداره تو بچه ها. باید تومسیر بذاریشون.‌مثلا من خودم هررروز تمرینم باهاش میکنم‌ معل ...

تهران هستید شما؟کدوم مرکز میبریدش؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختره . بله . خب کلاسش شاده . آهنگ میذارن. خودش خیلی دوست داره . البته من خصوصی نذاشتم .

میشه اسم موسسه رو بپرسم

الان چندجا زنگ زدم همشون گفتن باید مشاوره بشه بچه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه اسم موسسه رو بپرسمالان چندجا زنگ زدم همشون گفتن باید مشاوره بشه بچه

ببخش دیر جواب میدم . من کانون پرورش فکری میبرم خیلی راضی ام . مراکش رو سرچ کنین ببینین کدوم نزدیکتونه. شطرنج و سفالگری و بلز میبرم . ترم دیگه فلوت باید بره 

پسرم چهار سال و چهار ماهش هست یساله میبرمش اول تستی بردم که ببینم دوس داره یا نه الان کلا با علاقه میره دوره ارف هست و نت هارو کامل بلده بنویسه و بخونه الانم اواخر کار با بلز هستن دو سه ماه بعد میرن فلوت 

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه