2777
2789
عنوان

حرف زدن پسرم سرکلاس

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 37 پست
وااای بچم ی همکلاسی داره اینقد سر زبون داره حرف میزنه من که خیلییی ازش خوشم میاد همش فکر میکنم میگم ...

دقیقا این گل پسر هم همینه اطلاعاتش هم بالاست همش میخواد تبادل اطلاعات کنه فقط هرچی میگم سرکلاس حرف نزن گوش نمیده

هرچی آرزوی خوب مال تو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب معلمشون اذیت میشه پارسال هم همین بود نمیتونن تحملش کنن

اصلا نگو صحبت نکن

اینجوری شروع کن بگو میتونی تو کلاس صحبت کنی اما فقط زنگ تفریح، و زمانی که معلم چیزی ازت میپرسه

بگو وقتی صحبت میکنی حواس بقیه پرت میشه

اگه دیدی جواب نداد

به معلم بگو اگه تو کلاس جا هست فعلا رو یه نیمکت تنها بشینه تا کسی کنارش نباشه حرف بزنه

پودر کیک میخوای بیا اینجا (اینستا.گرام)👈shirinie_khanegie_sara
و این که اسی ببخشید وسط تاپیکت ی سوال دارم لطفا هر کی آگهای داره بگهقرص برنج بذارم تو خونه موش رو می ...

قرص برنج و نمیدونم

ولی خونه خواهرمم چندسال پیش موش داشت از درز بین ساختمونا هست از اونجا از راه شوفاژ اومده بود داخل

هرکاری کردن کم نشد رفت شهرداری مامور اورد اول فهمیدن از کجا میان اونجارو سم از خودشون ریختن با سوسیس همشون مردن درزم پر کردن با سیمان خونه خواهرمم یه سم ریختن گفتن دو سه روز برید بیرون خداروشکر رفتن دیگه شهرداری منطقه ۴تهران رفت خواهرم

بذارید بچه ها بچگی کنن 

هر کی یه مدله

سیستم اموزشی ما اشتباهه که دائم در حال سرکوب بچه هان 

میخوان همه مثل هم باشن

همه درس خون، همه کم حرف و ....

اون بچه فعلا درک درستی نداره. نمیدونه چرا نباید حرف بزنه. کم کم به این درک میرسه. 

در نهایت هم بعضی ادم ها کم حرفن بعضی پر حرف. 

خواهر منم حرص میخوره که چرا پسرش ارتباط برقرار نمیکنه و حرف نمیزنه 

پسرمنم ازبس حرف میزدسرم دردمیگرفت.نمیدونم اون همه حرفوازکجاش درمیاورد.قشنگ سرگیجه میگرفتم وحالم بدمی ...

عزیزم ❤️نه این ماشالله حرف میزنه پارسال هم معلمش میگفت حتی روانشناس کودک هم بردم اما واقعا فایده نداره چون کلا پرحرف هست

هرچی آرزوی خوب مال تو 

به نظرم باید خودت یه روز اینقدر باهاش حرف بزنی اصلا اجازه صحبت بهش ندی

تا اینکه بگه مامان چقدر حرف میزنی

بعدشم براش توضیح بده نگاه تو الان از حرفای من خسته شدی معلم و بچه هام از دستت خسته میشن

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

اصلا نگو صحبت نکناینجوری شروع کن بگو میتونی تو کلاس صحبت کنی اما فقط زنگ تفریح، و زمانی که معلم چیزی ...

روزی چندین بار میگم ولی هیچ فایده ای تا الان نداشته داستان براش میگم حتی ولی انرژی گفتاریش زیاده 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
قرص برنج و نمیدونمولی خونه خواهرمم چندسال پیش موش داشت از درز بین ساختمونا هست از اونجا از راه شوفاژ ...

نمیدونی سم چی بود؟

ما سوراخ چیزی نداریم خونه ویلایی خودم میگم از دودکش اومده

بخدا خسته شدم همش فکر میکنم کل خونم رو خوردن الانه که سقف خونه بریزه روانی شدم

بذارید بچه ها بچگی کنن هر کی یه مدلهسیستم اموزشی ما اشتباهه که دائم در حال سرکوب بچه هان میخوان همه ...

متاسفانه یک سری بچه ساکت و آروم و درس خوان میخوان تو یک قالب خاص

هرچی آرزوی خوب مال تو 
به نظرم باید خودت یه روز اینقدر باهاش حرف بزنی اصلا اجازه صحبت بهش ندیتا اینکه بگه مامان چقدر حرف می ...

خودش که تحمل نداره سریع اعتراض میکنه واقعا این دهه نودها عجیبن و پرانرژی

هرچی آرزوی خوب مال تو 
نمیدونی سم چی بود؟ما سوراخ چیزی نداریم خونه ویلایی خودم میگم از دودکش اومدهبخدا خسته شدم همش فکر میک ...

نه والا خودشون اوردن زدن میخوای یه بار زنگ بزن شهرداری محلتون‌ببین راهکاری میده

واسه خواهرم از این گنده هام اومد روز اخر

کوچیکا میرفتن بیسکوییت و نخود لوبیا میخوردن 😂

خودش که تحمل نداره سریع اعتراض میکنه واقعا این دهه نودها عجیبن و پرانرژی

اره درست میگی 

تحمل ندارن حالا اگ تونستی با یه مشاور کودک حرف بزن

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

2810