2777
2789

نمیخوام قضاوتت کنم عزیزم

ولی خدارو شکر من مامان سخت گیر و قانون گذار نداشتم ،درسمم عالی بود ، هیچ وقتم کتک نخوردم 

دیگه اینکار تکرار نکن نذار دخترت با خاطره قانون و سخت گیریا یاد کنه از بچگیشون

ما اینهمه مشق نوشتیم چی شد؟

شاد بودن و انسانیت یادش بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تا یه سنی میتونی واسه بچت قانون تعیین کنی پادگان که نیست!!!بعدا تا یکم حس استقلال پیدا کنن دیگه انقدر زده میشن که حرف شنوی اصلا ندارن!!!تنبیه بدنی باید مرحله اخر باشه اونم در موارد حاد!!!در کل  عصبی شدین اشکالی نداره واسه همه پیش میاد ولی توروخدا به کارتون افتخار نکنین

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
عزیزم چه ربطی به طبیعی باردار شدن داره....پدر و مادر بچشونو دوس دارن....مامانتو زدی عادیه چون بچه بو ...

خیلی فرق می کنه

وقتی سال ها بچه دار نمی شی روزی صد بار به خدا قول می دی که امانتدار خوبی می شم

اینو فقط خانم هایی که تو این شرایطن درک می کنن

استارتر معلم دختر من توی جلسه می گفت

اگه دیدین برای نوشتن تکلیف اذیت می کنه یا لجبازی می کنه و نمی نویسه،،،کاریش نداشته باشین،،،بذار بیاد مدرسه

من ازش تکلیف می خوام

دو بار که من برخورد کنم باهاش مطمئنا خوب میشه

شما اصلا اذیتش نکنید برای نوشتن

در ضمن اونجا خونه ست،،،باید جای امنی باشه

پادگان که نیست ساعت مشخصی داشته باشه

درسته تربیت و قانون گذاشتن برای خونه خوبه

اما بچه هم اسمش رو شه،،،،بچه ست،زدن نداره که

کم کم باید یاد بگیره

دخترم❤❤❤هلیااااااا

چنان قانون قانون مي كني كه انگارقانون اساسي رو اجرا نكردن

حالا ٤ شد ٥ چي مي شه

آسمون مي ياد زمين

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
بچه با بچه فرق میکنه من بادمه از مدرسه میومدم غدا میخوردم چند ساعت میخوابیدم شاید بچه شماهم باید چند ...

اگه بخوابه ساعت درس را تغییر می دم ولی عادت نداره عصر بخوابه ساعت هفت و نیم به بعد کردنشون میشه شام می خورن و ساعت نه و نیم ولی ده خوابش می بهر هرجا که باشیم

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
عین مادران چینی و ژاپنی میدونید که چقدر سخت گیرن      بیچاره دخترت

خخخخ یاد بچه یانگوم افتادم با چوب میزد تو پاش 

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

منم همیشه یادم میرفت نمینوشتم میرفتم مدرسه عجله عجله مینوشتم خیلی بد بود   

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

والا من از همین راه دور ازت ترسیدم چه برسه به دخترت اینطور پیش بری نه تنها تو درس خوندن موفق نیست از نظر روحی هم ضربه میبینه 

خوددانی

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )